SPOR

ECRİN ATASEVER MİLLİ TAKIMDA

Antalya'da yapılan Uluslararası WTT YOUTH CONTENDER Yarışmalarında Mardin'i ve Türkiye'yi temsil eden Ecrin Atasever İlk defa Milli olmanın gururunu yaşıyor.

ECRİN ATASEVER MİLLİ TAKIMDA
24-03-2023 03:04
24-03-2023 03:15
MARDİN
          Mardinli   Ecrin, Masa Tenisinde Milli Takıma seçilmek için çok çalıştığını antrenörü  olan babası İzzettin Atasever olmak üzere Ayşegül Ünal, İbrahim Kalkan ve Mustafa Atasever hocalarına ve takım arkadaşlarına çverdikleri destekten ve sağladıkları katkıiçin teşekkür etti.
        Antrenörü ve  Babası; İzzettin Atasever; "Milli sporcumuz Ecrin Atasever ile gurur duyuyoruz, Mardin'imize Simge Devrim İnal dan sonra milli bir sporcu kazandırdığımız için çok mutluyuz, Düzenli ve programlı bir şekilde antrenör arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz, İnşallah daha nice milli sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ecrinin Milli Olması diğer arkadaşları için iyi bir örnek oldu. Ecrin çok küçük yaşta milli olmanın avantajını yakaladı umarım ilerde Avrupa'da kendinden söz ettirecek bir sporcu olur. Milli maçlara katılmamızda maddi ve manevi desteği olan Merit Grup Real Mardin kulüp başkanımız  Zafer Karataş'a çok teşekkür ediyoruz. Her zaman desteğini aldığımız İl Müdürümüz  Beytullah Birlik'e teşekkür ediyoruz," dedi.
        Merit Grup Real Mardin Kulübü Başkanı Zafer Karataş ise " aldığımız bu güzel haberler ile bizlerde mutlu oluyoruz, yaptığımız yatırımların ne kadar doğru olduğunu görüyoruz, böyle başarılar yakaladıkça desteğimiz artacaktır. Kadınlar Süper Ligi'nde Türkiye'de tarih yazıyoruz, Erkekler 1. Ligde şampiyonluğa oynuyoruz inşallah erkeklerde de seneye Mardin'imizi süper ligde temsil edip Mardin'imizi Masa Tenisinde hak ettiği yerlere getiririz, Ben Başta Kızımız Ecrini ve Antrenörlerini Kutluyorum, Mardin Valimiz ve Büyük Şehir Belediye Başkanı sayın Mahmut Demirtaş'a,İl Müdürümüz Sayın Beytullah Birlik'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum"  dedi

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR