SPOR

Eczacılar Odasında Satranç Turnuvası

Mardin Eczacılar Odası Başkanı Fatih Oral, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu işbirliğiyle üç kategoride turnuva düzenledi.

Eczacılar Odasında Satranç Turnuvası
10-06-2023 18:45
10-06-2023 19:05
MARDİN

        Mardin Eczacılar Odası çok amaçlı salonunda düzenlen turnuvanın açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Fatih Oral, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

       Başkan Oral “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Santraç Federasyonu ile birlikte düzenlediğimiz bu etkinliğin başarıyla sonuçlanmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum. 

Eczacılar olarak sağlık sektöründe görev yapan, insanların sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunan, toplumun sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıran önemli bir mesleğin mensuplarıyız.

Bugün burada, farklı mesleklerden gelen insanlar olarak bir araya gelerek hem rekabetçi bir ruhla satranç oynamak, hem de dostluklar kurmak ve yeni bağlantılar oluşturmak amacıyla bir araya geldik. Satranç, strateji, zeka ve sabır gerektiren bir oyun olup, bizler için birçok önemli değeri temsil etmektedir.

 Sadece satranç oynamakla kalmayacak, aynı zamanda sağlık ve sporun önemini vurgulamak için bir araya geldik. Hepimiz, hem ruhsal hem de fiziksel sağlığımızı korumak, stresle başa çıkmak için spor yapmanın önemini biliyoruz. Bu turnuva, sağlıklı yaşam bilincini pekiştirmek ve dostluklar aracılığıyla güçlü bir toplum oluşturmak adına büyük bir öneme sahiptir.” Dedi       

      Turnuvanın  üç farklı kategoride yarışılacağını ifade eden Başkan Oral, “12 yaş ve altı kategorisinde mücadele edecek genç yeteneklere başarılar diliyorum. Onların heyecanını ve yeteneklerini izlemek, geleceğin şampiyonlarına tanıklık etmek bizleri gururlandıracaktır.

 İkinci olarak, 18 yaş ve altı kategorisinde yarışacak olan genç sporcularımıza da başarılar diliyorum. Sizlerin tutkusu ve azmi, gelecekte başarılarla dolu bir kariyerin temellerini atmanızı sağlayacaktır. Bu turnuva, sizlere yeni deneyimler kazandırırken aynı zamanda dostluk ve sporun önemini vurgulamaktadır. 

Son olarak, açık kategoride yarışacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu kategori, tecrübeli sporcularımızın ve yüksek rating puanına sahip olanların bir araya gelerek heyecan verici maçlara imza atacakları bir platformdur. Sizlerin performansınız, diğer sporculara ilham kaynağı olacaktır. 

Bu turnuva, birlikte geçireceğimiz keyifli anlara, yeni dostluklara ve anılarımızın bir parçası olacak unutulmaz anılara vesile olacaktır. Her bir katılımcının turnuvada gösterdiği çaba, centilmenlik ve spor ruhu için şimdiden teşekkür ederim. 

Hepinize başarılar ve keyifli bir turnuva dilerim. Turnuvamızın fair-play ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Eczacılar olarak, sağlık ve spor arasındaki bağın gücünü bir kez daha hatırlatmamızı diliyorum “ şeklinde sözlerini sürdürdü.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR