GÜNDEM

Emniyetten Taciz Açıklaması

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kent A.Ş. de görevli bir polis memuru E.U ile ilgili sosyal medya hesaplarında ve yaygın basında çıkan, taciz iddiası haberleri ile ilgili, Mardin İl Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı.

Emniyetten Taciz Açıklaması
09-05-2019 10:11

       Mardin Büyükşehir Belediyesi Kent A.Ş ?de görevli Polis memur E.U´nın,  işe alınması karşılığında, bir genç kıza, telefon görüşmelerinin sosyal medyaya  yansıması ve basın yayın organlarında yer alan taciz iddialarına  İl Emniyet Müdürlüğünce basın açıklaması yapıldı.

       İl Emniyet Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı basın duyurusunda ? Sosyal medya hesapların ve bazı basın yayın organlarında, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kent A.Ş´de görevli  bir polis memuru ile ilgili çıkan haberlerle alakalı, adli tahkikatın devam ettiğinin bilindiği, olayın 31 Mart 2019 tarihinden sonra olduğunun öğrenildiği ve öğrenildiği andan itibaren görevlinin görevlendirme onayının iptal edilerek idari tahkikatının başlatıldığı ve tahkikatın sürdürüldüğü, kamuoyuna saygı ile duyurulur? ifadelerine yer verildi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR