GÜNDEM

Engelliler Haftası

- Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Salonu`nda etkinlik düzenlendi.

Engelliler Haftası
15-05-2015 10:50

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Salonu`nda etkinlik düzenlendi. 

Engelliler Haftası için düzenlenen etkinlikte konuşan Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Februniye Akyol Akay, Engelliler Haftası`nın farkındalık yaratmak için önemli bir hafta olduğunu ifade etti.

Fiziksel engelli arkadaşlarının yaşamda daha rahat hareket edebilmeleri için, fiziksel engeli olmayan arkadaşların duyarlılığa sahip olmaları gerektiğini vurgulayan Akay, ``Belediyecilik anlayışımızda kent mimarisinde yaptığımız projelerde bunu esas alıyoruz. Ne yazık ki bulunduğumuz şehirde ve yaşadığımız dünyada engellilere duyarlı bir ortamımız yok, ama bunu dönüştürmek istiyoruz. Bunu yapabilmemiz için bizleri sizlerin yönlendirmesine ihtiyacımız var`` diye konuştu.  

Akay, daha sonra engellilere hediye dağıttı.

Etkinliğe, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Doğan Anğay, Artuklu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yusuf Çiftçi ve çok sayıda engelli katıldı.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR