POLİTİKA

Faruk Kılıç Kızıltepe’de Esnaf Ziyareti Yaptı, Hemşerilerinden Destek İstedi

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler için çalışmalarını yoğunlaştıran AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, Kızıltepe’de esnaf ziyareti yaparak hayırlı ve bol kazançlar diledi, destek istedi.

Faruk Kılıç Kızıltepe’de Esnaf Ziyareti Yaptı, Hemşerilerinden Destek İstedi
29-04-2023 07:13
29-04-2023 07:18
MARDİN
Mardin merkez ve ilçelerinde seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Mardin Milletvekili Adayı Faruk Kılıç, bugün Kızıltepe esnafı ile bir araya geldi. İlçe esnafı tarafından sıcak karşılanan Kılıç, esnafın ikram ettiği çayları geri çevirmedi. Esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Kılıç, taleplerini de not aldı.
Ziyaretlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere AK Parti’nin esnaflar için gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kılıç, her zaman esnafın yanında olduklarını, olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Esnafın sorunlarına çözüm üretmek adına birçok proje ve programın hayata geçirildiğini ifade eden Kılıç, AK Parti'nin esnafların refahı ve kalkınması için çalışmalarına aralıksız devam ettiğini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla hayata geçirilen esnaf destek programlarının çok önemli olduğunu belirten Kılıç, “Bu destek programları sayesinde esnaf kardeşlerimiz, faizsiz kredi fırsatları, vergi indirimleri ve muafiyetleri, sosyal güvenlik prim indirimleri ve birçok diğer avantajdan yararlanabiliyor.” diye konuştu.
Esnaf ve sanatkârların eğitim, sağlık ve diğer alanlarda da desteklenmesi için birçok proje hayata geçirildiğini ve bu projelerin halen de devam ettiğini kaydeden Kılıç, 14 Mayıs seçimlerinde esnafın desteğini beklediklerini ifade etti.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR