GÜNDEM

GALATASARAY, MARDİN SEMALARINDA

Mardin’de yaşayan uluslararası uçurtmacı Zahit Mungan, Malatya karşılaşmasına saatler kala Galatasaray sporcuların Mardin Semalarında uçurdu

 GALATASARAY, MARDİN SEMALARINDA
15-05-2021 10:57
15-05-2021 11:04
MARDİN

         Mardin'de yaşayan ve yaptığı sıra dışı uçurtmalarla ünü  dünyaya yayılan  uluslararası uçurtmacı Zahit  Mungan (29), Helenex Yeni Malatyaspor maçına saatler kala koyu  taraftarı olduğu Galatasaray camiasına moral ve destek vermek amacıyla  sarı- kırmızılı 11 futbolcunun maketini uçurtma yaparak Mardin Semalarında gün boyu uçurdu.

       Galatasaray'ın Cumartesi günü saat 20.20'da sahasında Helenex Yeni Malatyaspor ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağını anımsatan Ünlü Uçurtmacı Zahit Mungan "Galatasaray'a şans getirsin diye 11 futbolcusunu Mardin semalarında havaya uçurdum. İnşallah Galatasaray şampiyon olur ve hep beraber sevinçten bir kez daha uçarız" dedi.

        Koyu bir Galatasaraylı olduğunu ve takımının şampiyonluk mücadelesinden asla vazgeçmeyeceğini Fatih Terim'in öğrencilerinin, Yeni Malatyaspor’u farklı   yenerek şampiyon olacağına inandığı belirterek şunları söyledi.

"Evet bugün  Mardin göklerinde Galatasaray'ın 11 futbolcusunu uçurdum. Galatasaray'ı çok seviyorum. Galatasaray kazansa da kaybetse de benim gönlüm Galatasaray'da. Maç öncesinde Galatasaray uçurtmasını uçurdum. Başta kaleci Muslera ve 10 tane futbolcuyu Mardin semalarında  uçurdum. Bu uçurtmayı Galatasaray'a şans getirsin diye uçurttum, 11 tane futbolcuyu. İnşallah Galatasaray şampiyon olur biz de sevinçten hep birlikte, beraber uçarız."

 

 

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR