YAŞAM

Genç Yazardan Amerika’da İmza Günü

Genç Yazar ve Hukukçu Eda Nur Işıksal Amerika Boston’da okurlarıyla buluştu, kitabını imzaladı.

Genç Yazardan Amerika’da İmza Günü
13-12-2022 16:43
13-12-2022 16:45
MARDİN

Genç yazar adına  Amerika Bostan’da düzenlenen imza gününe arkadaşları ve kitapseverler  katıldı. Işıksal hem kitabının tanıtımını yaptı hem de katılımcılara kitabını imzaladı.

     Dil eğitimi için gittiği Amerika’da Türk dostlarından gelen talebi değerlendiren Hukukçu, Yazar ve Gazeteci Eda Nur Işıksal ,önce kitabının tanıtımın yaptı sonra da kitabını imzaladı.

        Bugüne kadar ülkemizde 25 sunum ve imza günü düzenleyen Işıksal, 26 ci sunum ve imza gününü Amerika’da gerçekleştirmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

       Genç Yazar Işıksal “İLK’in 26. İmza günü, Kar tanelerinin hafifçe atmaya başladığı bir Pazar gününde başladı. Amerika Boston’da bir Türk kızının Türk okurlarıyla buluşması ne demek artık biliyorum. Bugün ülkemden çok uzakta ama biliyorum ki memleketimin gözleri benim üzerimde, gücü arkamda çıktım konuşma yapmaya... Bu İLK için büyük, kendi adıma çok önemli adımlardan biri. Ama bu adımlara daha yeni başlıyoruz. Önümdeki yol uzun ve ben meraklı gözlerim koşar adımlarımla devam edeceğim. Umuyorum ki Ilk’in son olmadığı nefesimin, kalemimin yettiği kadar projelerimle var olacağım. “dedi

Işıksal “İLK” adlı kitabının imza gününe destek veren, okurlarına, ailesine ve arkadaşlarına teşekkür etti.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR