YAŞAM

Güneydoğu Basını, 15 Temmuz’da Gaziantep’te buluştu

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt, 9 ilden gazeteci cemiyet ve derneklerini 15 Temmuz’da Gaziantep’te ağırladı.

Güneydoğu Basını, 15 Temmuz’da Gaziantep’te buluştu
16-07-2021 19:29
16-07-2021 19:40
MARDİN
       Arif Kurt Başkanlığı’ndaki Gaziantep Basın Cemiyeti, 15 Temmuz’da Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu bünyesindeki 9 il (Şırnak, Siirt, Batman, Diyarbakır, Mardin, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep) gazeteci dernek ve cemiyetlerine ev sahipliği yaptı. Federasyon Başkanı Mehmet Çelik’in katıldığı programda gazeteciler 25 Aralık Panorama Müzesi’ni gezerek tarihe yolculuk yaptı. Gazeteciler, amcası vefat eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e başsağlığı dilerken, ‘şampiyon şehir, şampiyon başkan’ yazılı Siirt el dokuma halısını takdim etti.
15 TEMMUZ ETKİNLİĞİNE KATILDILAR
Gazeteciler, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’da düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik Günü Etkinliğine katıldı.
HABER AJANSI KURMA KARARI ALINDI
Gaziantep’te bir araya gelen Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyon Başkan ve Üyeleri, mesleki toplantı yaptı. Toplantıda, Türkiye geneli haber ajansı kurulması yönünde ortak karar alındı. Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt öncülüğünde kurulacak Dijital Medya Platformu için hazırlık çalışmalarına başlandı. Başkan Arif Kurt  15 Temmuz gibi milli birlik ve beraberlik ruhu aşılayan bir günde demokrasinin önemli parçası olan gazetecileri Gaziantep’te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Federasyon Başkanı Mehmet Çelik, ev sahipliğinden ötürü Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR