SAĞLIK

Hastane Yöneticilerine Plaket

Mardin Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Baştabip Ve Müdürüne Plaket

Hastane Yöneticilerine Plaket
26-01-2022 09:16
26-01-2022 11:10
MARDİN

     Mardin  Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Uzman Dr. Mehmet Kabak ile Hastane Mali ve İdari İşler Müdürü Sadik Kumaşoğlu’na   plaket verildi.

      Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Mardin İl Başkanı Şehmus  Sayat ile Dernek  üyeleri  İl Sağlık   Müdürü Uz.Dr. Saffet Yavuz, Mardin  Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi  Uz. Dr. Mehmet Kabak ile Hastane Mali ve İdari İşler Müdürü Sadik Kumaşoğlu’nu makamlarında ziyaret etti.  Sağlık yöneticilerinin  Korona virüs salgınına  karşı gösterdikleri kararlı mücadele ve hastalara  ilgiden dolayı, derneğin aldığı bir kararla plaket verildi.

           Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabip Uz.Dr. Mehmet Kabak ile Hastane Müdürü Sadik Kumaşoğlu’nu makamlarında ziyaret eden ve  plaketlerini veren Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Dermeği Başkanı Şeyhmus Sayat ile yönetim kurulu üyeleri “Sizler, gündüzünüzü gecenize  katarak  ülkemizde  yaygın olan Korona virüs salgınına  karşı canla, başla büyük mücadele verdiniz ve vermeye devam ediyorsunuz. Canınızı hiçe sayarak bu salgın hastalığa karşı verdiğiniz mücadele ve hastalara karşı duyarlılığınızın bir anısı olarak size plaket takdim etmek istedik. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Ayrıca sağlıkçılara yapılan saldırı ve şiddeti de  kınıyoruz” şeklinde konuştular.

        Mardirn Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baştabibi Uz.Dr. Mehmet Kabak , görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını, ek binanın tamamlanması ile daha kaliteli ve geniş alanda sağlık hizmeti vereceklerini belirterek, dernek üyelerine teşekkür etti.

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR