GÜNDEM

HDP ve DBP'den Hububat Ticaret Merkezi`ne ziyaret

- Halkların Demokrasi Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il ve ilçe eş başkanları, yöneticilerle beraber Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi`ni ziyaret edip incelemelerde bulundu.

HDP ve DBP'den Hububat Ticaret Merkezi`ne ziyaret
03-04-2015 15:14

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il ve ilçe eş başkanları, yöneticilerle beraber Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi`ni ziyaret edip incelemelerde bulundu.

Zahireci esnafların dayanışmasıyla inşa edilen Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret eden HDP Mardin İl Eş Başkanları Musa Alkan, Aysel Erol ve Demokratik Bölgeler Partisi Eş Başkanları Ömer Öcalan, Perihan Ağaoğlu, HDP Kızıltepe İlçe Eş Başkanı Lokman Yaşar ve DBP ilçe eş Başkanları Hakkı Akansel, Necla Kaya, oluşan heyet, Hububat Merkezi Zahireciler Derneği üyeleri tarafından karşılandı.

Kızıltepe Zahireciler Dernek Başkanı ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, gelen partililere Hububat Ticaret Merkezi hakkında bilgi verdi.

Parti yetkilileri, Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini bölgeye kazandıran Kızıltepe zahireci esnaflarını örnek dayanışmalarından dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Öter ise  HDP ve DBP İl ve İlçe eş başkanlarının ve yöneticilerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ve tüm zahireci esnafları adına konuk heyete teşekkür ettiğini söyledi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR