YAŞAM

IHO EBRAR´dan Midyat´ta fakirlere gıda yardımı

IHO EBRAR´dan Midyat´ta fakirlere gıda yardımı

IHO EBRAR´dan Midyat´ta fakirlere gıda yardımı
24-07-2015 16:28

IHO EBRAR´dan Midyat´ta fakirlere gıda yardımı

 

MİDYAT  ? Mardin´in Midyat ilçesinde ?Kardeş Aile Projesi? kapsamında fakir ve muhtaç 20 aileye gıda ve kırmızı et yardımı yapıldı.

 

Uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR ?Kardeş Aile Projesi? kapsamında Midyat Merkez ve Batman´ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Beldesi´nde aralarında Suriyelilerin de bulunduğu fakir ve muhtaç 20 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulundu.

 

Merkezi Hollanda´da bulunan uluslararası yardım kuruluşu IHO EBRAR yardım paketlerini Azim-Der yardım komisyonunun Midyat temsilciliği gönüllükleri tarafından evlerine götürmek süreniyle teslim edildi.

 

Midyat temsilciliğini de yürüten Midyat Azim-Der Yardım Komisyonu Başkanı M.Sait Başaran yardımlar konusunda yaptığı açıklama da; ?dernek olarak daha önceden tespit ettiğimiz aralarında ihtiyaç sahibi Suriyelilerin de bulunduğu 20 aileye gıda ve kırmızı et yardımında bulunduk. Rabbim yardımlarını esirgemeyen hayırseverlerden razı olsun. Gelir seviyesi düşük olan ihtiyaç sahipleri yılın 12 ayı yardıma muhtaçtırlar. İnşallah bu ailelere periyodik olarak yardımlarımıza hayırseverlerin katkılarıyla yıl boyunca devam edeceğiz Bu konu da başta IHO EBRAR yardım paketlerini ve Azim-Der olmak üzere tüm yardım kuruluşlarına ve hayırseverlerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.?dedi.

Selahattin Erol

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR