SPOR

İŞ İNSANI ÇETİN TÜFEKÇİOĞLU, İSTANBUL'DA MARDİNSPORU MİSAFİR ETTİ

Sportoto 3. lig,3. gurupta Mardin 1969 spor İstanbul’da oynadığı Modefenspor mazından önce İş İnsani Çetin Tüfekçioğlu Mardinspor takım ve idarecilerini misafir etti.

İŞ İNSANI  ÇETİN TÜFEKÇİOĞLU, İSTANBUL'DA MARDİNSPORU MİSAFİR ETTİ
16-01-2022 22:53
17-01-2022 23:36
MARDİN

          İstanbul deplasmanındaki otel ve yemek masraflarını karşılayan İş İnsani Çetin Tüfekçioğlu  Başkan Nasir Duyan ve ekibini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

         Tüfekçioğlu  “Mardinspor bizim çanımız, her şeyimizdir. Her Mardinli Mardinspor için “bende varım” demesi gerekir. Bu görev hepimize düşer. Mardinli  olarak görevimi yaptım” Dedi.

             Mardinsporun  akşam yemeğinde Başkan Nasır Duyan, Çetin Tüfekçioğlu’nun  Mardin 1969 spora gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti ve plaket sundu.Tüfekçioğlu da Nasır  Duyan’a teşekkür ederek “ Plaketi benim evimin en önemli köşelerinde sergileyeceğim” dedi.

         Nasır duyan “ Mardin 1969 spor’un gerçek sahipleri Mardinliler, Mardin’de yaşayanlar ve Mardinli olup dışarıda yaşayan hemşerilerimizdir. Bize verdikleri görevi yerine getiriyoruz. İş İnsanı hemşerilerimizin  ve taraftarımızın  destekleri sürdükçe başarıyı yakalamamak için neden kalmaz” dedi


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR