POLİTİKA

İYİ PARTİ MARDİN GENÇLİK'TE GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Mardin il Gençlik Kolları başkalığına Genç iş insanı Yunus Öncel atandı.

İYİ PARTİ MARDİN GENÇLİK'TE GÖREV DEĞİŞİMİ
17-11-2021 22:09
17-11-2021 22:14
MARDİN
Parti Tüzüğünün yaş sınırı  dolayısıyla Gorevini  devr eden Mehmet Beşir Sabay , görevi Yunus Öncel'e  devretti. 
Çiçeği burnunda İYİ Parti Mardin il Gençlik Kolları Başkanı Yunus Öncel Yetki Belgesini Ankara'da Mardin il başkanı Süleyman Akar ile beraber  Gençlik Kolları Genel Başkanı Berna Sukas' ın elinden aldı 
 Iyiparti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Mardin Il gençlik Kolları Başkanı Yunus Öncel i Kabul ederek Hatıra Resmi Çektirdi Baskan öncele Başarılar diledi.
Öncel yaptığı açıklamada "İYİ Parti, Türkiye'de yaşayan 84 milyon vatandaşı aynı ve  eşit görmektedir. İYİ parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener  Mrdin il başkani Suleyman AKAR ve tüm yönetim kadrolarının göstermiş oldukları çaba ve gayretlerine destek vermek,  Mardin halkımıza hizmet etmek için Mardin il Gençlik kolları  başkan aday adayları içinden bu ulvi görevi bana layık gören Mardin İl Başkanımız Sayın Süleyman Akar ve İl Yönetim Kurulu'na teşşekkür ederim" dedi.
İYİ Mardin İl Başkanı Süleyman Akar da atamaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şimdiye kadar Mardin il gençlik kolları başkanı  igörevini özveriyle yapan ve yaş sınıri durumundan dolayı gorevinden ayrılan Mehmet Beşir SABAY başkanımıza gayretleri ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. M.Beşir SABAY bizlerlen beraber milletin umudu olan iyi parti'ye destek ve hizmet etmeye devam etmesinden dolayı çok memnunuz. 
Başkan Akar, il Gençlik Kolları  başkanlığı aday adaylarının hepsine partilerine verdikleri değerden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etti. 
İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Mardin il gençlik kolları Başkanlığına atanan Yunus Öncel ve yönetimini de ayrı ayrı tebrik etti ve başarılar diledi.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR