POLİTİKA

Kahraman'dan Teşekkür Mesajı

Dualarını bizden esirgemeyen kıymetli büyüklerimize ve bizleri güler yüzle karşılayıp bağrına basan tüm Mardin halkına teşekkür ederim

Kahraman'dan Teşekkür Mesajı
16-05-2023 21:22
16-05-2023 21:27
MARDİN

  Mardin'den Bağımsız Milletvekili adayı Vejdi Kahraman, teşekkürmesajı yayımladı. Kahraman mesajında "Öncelikle 14 Mayıs'ta yapılan genel seçim sonuçlarının Mardin'imize ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Elimizdeki veriler ve kesin olmayan sonuçlara göre Mardin genelinde geçerli olan 22.340 oy ve geçersiz sayılan, hesaba katılmayan, sonuca yansımayan binlerce oyumuz ile birlikte ciddi bir destek aldık. Seçim kampanyamız boyunca desteklerini bizden esirgemeyerek ve bu desteği sandığa güçlü bir biçimde yansıtarak Mardin'de üçüncü bir yolun var olduğunu göstermiş bulunmaktasınız.

Tercihlerini bizden yana kullanması muhtemel olan ve kitle halinde hareket edeceği belli olan kesimlerin temsilcilerine  birebir yapılan markajlara, tüm engellemelere ve baskılara rağmen Mardin halkının gösterdiği bu duruş takdire şayandır. Daha adil bir seçim ortamı sağlanmış olsaydı sonuçların sandığa daha farklı yansıyacağının hepimiz farkındayız. Örgütlü teşkilat, kurumsal kimlik, büyük parti bütçeleri ve bürokrasi desteği olmamasına rağmen gösterilen bu teveccüh, açtığımız bu yolun ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu herkese göstermiştir. Bize yüklemiş olduğunuz bu sorumluluğun gereğini söz vermiş olduğumuz gibi yerine getirmekte kararlıyız.

Bizler bu yola herhangi bir makam, mevki ve rozet sahibi olmak amacıyla çıkmadık. Halka hizmet etmek için de bunların hiçbirine ihtiyacımız yoktur. Nitekim yüzyıllardır gelen köklü geleneğimizin bize yüklemiş olduğu misyon da bunu gerektirmektedir. Seçimlerde bağımsız aday olmamıza rağmen göstermiş olduğunuz destek, misyonumuzun bir tercihten öte sizlerin üzerimize yüklemiş olduğu bir görev olduğunu ortaya koymuştur.

Geri adım atmayacağımıza dair vermiş olduğumuz sözün arkasında durduğumuz gibi bundan sonra alacağımız kararlarda da sizlerle istişare edip hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi halka danışacağız ve halkın kararıyla adım atacağız.

Seçim dönemi boyunca bizlerle beraber gece gündüz demeden yol yürüyen ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan eş, dost, akraba , gönüldaş ve beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımıza

Hiçbir karşılık beklemeden seçim kampanyamızda görev alan çalışma arkadaşlarımıza,

Heyecan ve enerjileriyle bize destek olan sevgili gençlerimize,

Gidilmedik yer ve çalınmadık kapı bırakmayan fedakar kadınlarımıza,

Sosyal medyada göstermiş oldukları özverili ve özgün çalışmaları ile taraflı tarafsız her kesim tarafından takdir ile karşılanan, bizleri Mardin'in de ötesine taşıyarak Türkiye'de gündem haline getiren sosyal medya ekibimize,

Basınımızın güzide temsilcilerine,

Dualarını bizden esirgemeyen kıymetli büyüklerimize ve bizleri güler yüzle karşılayıp bağrına basan tüm Mardin halkına teşekkür ederim.

Son olarak halka hizmet etmenin yolunun meşakkatli, dikenli bazı zamanlarda çetin olduğunun farkında olarak bu yolda yürümeye devam edeceğimizi kamuoyuyla paylaşmayı borç biliriz."ifadelerini kullandı.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR