POLİTİKA

Kahraman Kızıltepe’de Gövde Gösterisi yaptı

Mardin’den Bağımsız Milletvekili Adayı olan Vejdi Kahraman, Kızıltepe'de adeta gövde gösterisi yaptı, meydanı dolduran Kızıltepeliler seslendi.

Kahraman Kızıltepe’de Gövde Gösterisi yaptı
23-04-2023 23:40
23-04-2023 23:46
MARDİN

  Mardin’in Kızıltepe İlçesinde yoğun bir nüfus ve oy potansiyeline sahip Vejdi Kahraman, Kızıltepe ilçesinde meydanı dolduran vatandaşlara seslendi. Katılımın ve coşkunun fazla olması dikkat çekti.

    Mardin’i baharın sesi, kardeşliğin, birliğin sembolü, dilleri, dinleri ve  mutlulukları bağrında barındıran il olduğuna vurgu yapan Bağımsız Milletvekili Adayı Kahraman, Mezopotamya’nın masal diyarı Mardin’in çok kıymetli, vefalı, onurlu insanların oylarına talip olduğunu söyledi.

   Kahraman ”Öncelikle 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve hepimizi derinden etkileyen deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Umuyorum ki bir daha böyle büyük bir felaketle karşılaşmayız.

          Ne güzel bir tesadüftür ki bugün hem seçim koordinasyon merkezimizin açılış günü hem de mensubu olmak üzere aday olduğum ve sayenizde kendimi ileride mensubu olarak göreceğim, aynı zamanda çocuklara bayram olarak armağan edilen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’üncü yıl dönümüdür. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.  

               Haksızlıklara Bayrak açtık

            “Yıllardır süregelen haksızlıklara karşı bir bayrak açtık. Mağdur edilen, yok sayılan, iradesine ipotek koyulmaya çalışılan bu halkın tepkisini ortaya koymak üzere risk aldık ve öne çıktık. Artık hiçbir listeye mecbur değilsiniz. Kendi vekilinizi seçme fırsatını yakaladınız. Mardin’in iradesini meclise taşıma imkanına sahipsiniz. Aday olmakla iradenizi gösterebileceğiniz bir alan açtık. Aday dayatmalarına karşı ortak bir tepkinin öncüsü olmak üzere bu yola girdik” diyen Kahraman sözlerini şöyle sürdürdü.

            Yıllardır siyaset sahnesinde olan bir kardeşiniz olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Hiçbir zaman şimdi olduğu kadar heyecanlanmamıştım. Göstermiş olduğunuz büyük ilgi ve coşkunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin bu coşkusunu gördükçe çalışma azmim bir kat daha arttı. Her şeyin en iyisine en güzeline layıksınız. Şunu unutmayın: Hakkın ve halkın üstünde hiçbir güç yoktur. Bu halkın gücünü hiç kimse hafife almasın. Ceketimi koysam seçilir anlayışını gelin hep birlikte yıkalım. Bizler bunun mücadelesini vermeye hazırız. Bu yolda her türlü fedakarlığı göstermeye hazırız. Görüyorum ki sizler de bu mücadeleye hazırsınız. Mardin halkının taleplerinin görmezden gelinemeyeceğini, iradesinin yok sayılamayacağını gelin cümle aleme gösterelim.Bağımsız olarak adaylığımı ilan ettiğim günden beri desteğiniz sayesinde günden güne kartopu misali büyüyor ve güçleniyoruz. Mardin halkı olarak bu kardeşinize öyle muhteşem bir destekte bulunuyorsunuz ki girdiğimiz bu yoldan döneceğimize dair söylentiler çıkmaya başladı. Buradan, adaylıktan vazgeçeceğimi söyleyenlere şunu net bir şekilde söylüyorum: Ben partilerin değil Mardin halkının adayıyım ve beni tanıyanlar bilir ki sözümün eri biriyim. Mardin halkına bir söz verdim ve bu sözden asla dönmeyeceğim.

Kızıltepe’den Dargeçit’e, Derik’ten Yeşilli’ye, Nusaybin’den Savur’a, Ömerli’den Mazıdağı’na, Midyat’tan Artuklu’ya kadar tek bir hemşerimizi bile mensubu olduğu partiye, ırkına, inandığı bir davaya, dinine ya da dünya görüşüne göre ayırmadan herkesi kucaklayacağıma ve sizlerden aldığım güçle meclisteki gür sesiniz olacağıma söz veriyorum.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR