YAŞAM

Kaymakam Muhtarların sorunlarını dinledi

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu başkanlığında Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile toplantı yapıldı.

Kaymakam Muhtarların sorunlarını dinledi
02-02-2023 20:36
02-02-2023 20:39
MARDİN

      Toplantıya Kaymakamlık ve Belediye Kurum Müdürleri, ilçede faaliyet gösteren STK temsilcileri, DSİ, Akmercan, Marsu, TEDAŞ yetkilileri ile merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda kırsal ve merkez mahallelere verilen hizmetler ile yapılacak  çalışmalar hakkında bilgi verildi. Toplantı muhtarların  kırsal ve merkez mahallelerinde bulunan eksiklikleri dile getirmesi ile devam etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu Kızıltepe’ye geleli“  5 ay oldu . Halkla iç içeyiz ve çok şükür bu durumdan memnunuz. Geldiğimizde birtakım projeler ve ihaleler mevcuttu bazılarını devam ettirdik ve üzerine yeni ihaleler projeler ekledik. Önceliğimiz asfalt. Yenikent Mahallemizde neredeyse her caddeye asfalt döktük. Merkezde altyapı sorunu olan mahallelerimiz var bunlara öncelik tanıyacağız. Kırsal mahallelerimize de hizmet götürüyoruz. Özellikle kırsal mahallelerde Taziye evlerinin malzeme eksikliğine göre imkanlarımız dahilinde halı, klima, yastık gibi eksiklikleri tamamlamaya çalışacağız. Kırsal mahallelerde de alt yapı sorunları var. İmkanlarımız dahilinde oraya da hizmet götüreceğiz Haftada 3-4 kez yetiştirebildiğimiz ölçüde kırsal ve merkez mahallede hane ziyareti yapıyoruz.Yaşlı,genç,hasta,yatalak vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz.Halkla bir araya gelip istek, talep ve önerileri halkın ağzından dinliyoruz ve dinlemeye de devam edeceğiz.Önümüzdeki süreçte de uyum içerisinde ilçe halkımıza en iyi hizmetin götürülmesi için problemlerin en kısa sürede çözüme kavuşturulması için koordineli ve omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz ve özellikle vatandaşlarımıza karşı güler yüzlü olmalıyız.” dedi.

           Toplantıda tüm muhtarların şikâyet, önerileriyle son buldu.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR