YAŞAM

Kızıltepe´de Aydın Ailesinin Mutlu Günü

Kızıltepe´de Aydın ailesinin düğününde 2 bin 500 kişiye yemek verildi.

Kızıltepe´de Aydın Ailesinin Mutlu Günü
08-09-2017 23:42

Mardin´in Kızıltepe İlçesinin tanınmış ve sevilen  ailelerinden Aydın Ailesinin gençleri, Emrullah Aydın ile Suna  Aydın   Keyfu Seyran Düğün Salonunda yapılan dillere desten bir düğün ile  dünya evine girdi.

         Abdülnasır Aydın´ın oğlu   Emrullah Aydın  ile Abdulbaset Aydın´ın Kızı  Suna Aydın için Keyfu Seyran Düğün Salonunda yapılan düğün töreninde,22.dònem Milletvekili Nihat Eri, 25.Dönem Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Kızıltepe  Ticaret oda Başkanı Mahmut Dündar, Mezopotamya Aile Ve Sosyal İlişkiler Masif Başkanı İrfan Çetin´in nikah şahitliği yaptı. Düğüne Kızıltepe İlçesinden ve çevreden, kanat önderleri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile 2 bin 500 dolayında kişi katıldı

   Kazanlarla Yemek Yapıldı

Düğüne katılan davetliler için kazanlarla yemek pişirildi,  yemek için bir  ton et ve yarım ton bulgur  hazırlandı. Yemekte yarım ton üzüm  tüketildi.

            Damadın Babası Abdulnasır Aydın ve Gelin´in babası Abdulbased Aydin  ile gelin ve damadın amcaları gelen misafirleri kapıda karşıladı ve yemek süresince ilgilendi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR