SPOR

Kızıltepe Ticaret Borsası Bedensel Engelli Takımları Ağırladı.

Kızıltepe ile Çarşamba engelli basketbol takımlarına Kızıltepe Ticaret Borsasından destek geldi.

Kızıltepe Ticaret Borsası Bedensel Engelli Takımları Ağırladı.
06-12-2016 19:12

       Kızıltepe Engelliler Gücü ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü müsabakalarına Kızıltepe Ticaret Borsası ev sahipliği yaptı.

     Karşılaşmayı Müsiad Mardin Şube Başkanı ve üyeleriyle ve çok sayıda sporsever izledi. müsabakada Kızıltepe Engelliler Gücü 75-56 Sayı ile Galibiyetiyle tamamlandı.

Kızıltepe Ticaret Borsası ev sahipliğiyle düzenlen Kulüplerin Temsilcileri Antrenörler ve iki Kulüp ve  takıma yemek verildi. Misafir takımlara kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Şahin, Kızıltepe Engelliler Gücü ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünü  ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Konuşmasında ?Sizler birer engelli olmadığınızı, farkındalık yarattığınızı gösterdiniz. Engelli olmanın hayata küsmek değil, onunla barışmak ve sosyalleşmektir. Sporun hiçbir şekilde engel tanımadığını gösterdiniz. Bu sportif faaliyetlerle  topluma verdiğiniz mesajlar çok anlamlıdır. İyi ki varsınız diyorum ?dedi

Kızıltepe Engelliler Gücü ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü kulüp yetkilileri Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin´e göstermiş olduğu  misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR