ASAYİŞ

Kızıltepe'de Baraka'da Cephane Bulundu

Suriye Uyruklu iki kişiye ait olduğu belirlenen çok sayıda mermi ve bir tabanca ele geçirildi.

Kızıltepe'de Baraka'da Cephane Bulundu
23-03-2015 13:03

             Mardin Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ortaklaşa erçekleştirilen bir operasyonda  Baraka Cephane? bulundu.Olay ile ilgili Suriye uyruklu iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

                İl Emniyet Mdürülüğündne yapılan yazılı açıklamada Silah veMühimmat Kaçakçılığı Olaylarının Önlenmesin yönelik sürdürülen çalışmalar neticesinde;

           Suriye uyruklu S.A (23) ve A.A (29) isimli şahısların mermi ticareti yaptıklarının ve temin ettikleri mermileri Kızıltepe ilçesi Günlüce Köyü civarında bulunan bir barakada sakladıklarının tespit edilmesi üzerine, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca yapılan müşterek operasyon neticesinde;  2 bin 390 adet 7,62 mm çapında Kaleşnikof fişeği, 450 adet Bixi marka silaha ait olduğu değerlendirilen 7,62 mm çapında fişek,  94 adet Doçka marka silaha ait olduğu değerlendirilen fişek, 85 adet Uçaksavar fişeği, 65 adet M-16 Marka silaha ait fişek, 1 adet Laser 2005- 5654 seri nolu 9 mm çapında tabanca, tabancaya takılı şarjör ile 11 adet 9 mm çapında fişek ele geçirilmiştir.? İfadelerine yer verildi.

            Suriye Uyruklu S.A (23) ve A.A (29) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı Adli Makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildiği belirtilerek Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı yaparak vatandaşlarımızın can güvenliğini tehlikeye sokan şahısların ve organizasyonların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir? denildi.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR