GÜNDEM

Koordinasyon Kurulu`nun 3. Dönem Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu`nun 3. Dönem Toplantısı Yapıldı

Koordinasyon Kurulu`nun 3. Dönem Toplantısı Yapıldı
27-07-2013 23:21

2013 yılı 3. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı ValiDr. Ahmet Cengiz Başkanlığında Valilik Nişli Toplantı Salonundagerçekleştirildi.

Toplantıya Mardin Belediye Başkanı M. Beşir Ayanoğlu, Vali Yardımcıları,İlçe Kaymakamları, Yatırımcı Kurum ve Kuruluşların İl ve Bölge Müdürleri ileSivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasında Mardin İli`nin sosyo-ekonomikgelişmişlik sıralamasında 74. sırada olmaması gerektiğini belirten Vali Dr.Ahmet Cengiz "İlimizi her yönüyle daha üst sıralarda görmek istiyorsakdaha fazla çalışacağız. Sadece maddi yatırımlarla değil gönül yatırımlarıyla dailgilenmeliyiz. Vatandaşımızın isteklerini süratle sonuçlandırmalıyız"dedi.

Toplantıda, ekmek israfının önlenmesi ile ilgili çalışmalar,elektrik kesintileri ve salınımları, Ilısu Baraj İnşaatı yatırımı, OrganizeSanayi Bölgesinin enerji sıkıntısının giderilmesi ve karayolları ileilgili  hususlar başlıca görüşülen konular oldu. 

Analitik, akademik ve sistematik çalışmanın gerekliliğinevurgu yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz kurum yetkililerinden bilgi alarakkoordinasyon gerektiren konuların çözümünü bizzat takip edeceğini ifade etti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR