MAGAZİN

KTOOLS Bayileri Mardin'de coştu!

KTOOLS’tan “Biz Bir Aileyiz Hep Beraberiz” mottosuyla bayilerine özel gezi programı

KTOOLS Bayileri Mardin'de coştu!
14-09-2022 07:19
14-09-2022 07:29
MARDİN

KTOOLS, “Biz Bir Aileyiz Hep Beraberiz” mottosuyla Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki bayilerine ve eşlerine yönelik gezi programı düzenledi. 1– 7 Eylül tarihlerinde 2 grup halinde kadim şehir Şanlıurfa ve Mardin’e yapılan gezi sayesinde katılımcılar eğlenceli vakitler geçirirken KTOOLS ailesinin ise sektördeki öncü duruşu pekiştirildi.

Mobil cep telefonu aksesuarları ve yeni teknoloji ürünleri sektörünün öncüsü olan KTOOLS, gelenekselleşen gezi programını bu yıl da sürdürdü. 1–7 Eylül tarihlerinde Şanlıurfa ve Mardin şehirlerine 2 grup halinde yapılan seyahat programına toplamda 200 misafir katılım sağladı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen bayilerin eşleriyle birlikte katılım sağladığı organizasyonda şehirlerin tarihi ve turistlik mekânları gezildi, yöresel yemeklerinin tadına bakıldı.

KTOOLS BAYİLERİNE LATİF DOĞAN KONSERİ

Ayrıca seyahat programı kapsamında iki gruba özel Şanlıurfa’da sıra gecesi Mardin’de Reyhani gecesi tertip edildi. Deka Müzik sanatçılarından Latif Doğan’ın konseriyle şenlenen bu gecelerde katılımcılar doyasıya eğlendi ve enerji topladı. Bu arada Şanlıurfa’daki sıra gecesinde Deka Müzik’in Youtube’da 500 bin aboneye ulaşması münasebetiyle pasta kesimi yapıldı.

KATILIMCILAR ÇOK GÜZEL VAKİTLER GEÇİRDİ

KTOOLS markasının bağlı olduğu Deka Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Deveboynu, gezinin dolu dolu geçtiğini ifade etti. Katılımcıların çok güzel vakitler geçirdiğine dikkat çeken Deveboynu, “Etkinlikle KTOOLS ailesinin sektördeki öncü duruşu pekiştirildi” diye konuştu.

GEZİLERİMİZİ SÜRDÜRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Düzenlenen gezi programına ilişkin konuşan KTOOLS Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deveboynu ise; “KTOOLS bayilerine ve ailelerine özel gezi programı düzenledik. 2 grup halinde gerçekleştirdiğimiz programda katılımcılar Şanlıurfa ve Mardin şehirlerini daha yakından tanıma imkânı buldu. Bu illerin tarihi ve turistik mekânlarını gezdiler. Stres atmaları için güzel bir fırsat sunduğumuzu düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu gezilerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ DÖNEMDE MARKAMIZIN DAHA DA BÜYÜMESİNİ HEDEFLİYORUZ

Deka Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Deveboynu da şunları söyledi: “Öncelikle KTOOLS’un davetini kırmayıp geziye gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonla büyük bir aile olduğumuz bir kez daha görmüş olduk. İnşallah bayilerimizin gayretiyle yeni dönemde markamızın daha da büyümesini hedefliyoruz. Bu bağlamda programa emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”

KTOOLS, HER GEÇEN GÜN ÜRETİM AĞINI GENİŞLETİYOR

KTOOLS markası DEKA Grup bünyesinde faaliyet gösteren KEY Teknoloji A.Ş. firması tarafından üretilmektedir. 2014 yılında kurulan KEY Teknoloji, KTOOLS markası ile binden fazla çeşitli mobil cihaz aksesuar ürünlerini, Türkiye’nin her bölgesindeki 4 binden fazla satış noktasına ve kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümleri ulaştırarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Çağın gereksinimlerine yönelik sürekli yenilenen ürün çeşidiyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmasının yanında, ürün yönetiminden pazarlamaya, insan kaynaklarından müşteri hizmetlerine uzman kadrosuyla Türkiye’nin her bölgesinde hizmet veren Key Teknoloji, her geçen gün üretim ağını genişletiyor. Ürün seçimlerini yaparken Avrupa kalite standartlarına uygun, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen kaliteli materyaller kullanan ve gücünü değişimden alan KTOOLS, dünyanın en çok talep gören ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR