TEKNOLOJİ

Mardian Mall AVM’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Mardian Mall AVM yönetiminden Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik’i ziyaret etti.

Mardian Mall AVM’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret
13-01-2024 12:54
13-01-2024 12:56
MARDİN

Mardian Mall AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilber Ecevit'in ziyaretlerinden dolayı, duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Mardin'in tek AVM olma özelliğini taşıyan Mardian Mall AVM'nin sanat, sosyal ve kültürel anlamda yaptığı etkinliklerle Mardin’e büyük değer kattığını ifade etti.

Mardian Mall AVM Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Dilber Ecevit ise, Mardin’de görev yapan basın mensuplarımızın üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiklerini belirterek, ”Her zaman milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü yürekten kutluyorum. Gazeteciliğe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarıların dolu olduğu uzun bir meslek hayatı diliyorum” dedi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR