SPOR

Mardin 1969 Spor'a moral yemeği

Mardinliler, İstanbul'da takımlarını yalnız bırakmadı.

  Mardin 1969 Spor'a moral yemeği
04-12-2021 10:08
04-12-2021 10:18
MARDİN

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Mardin 1969 Spor, Büyükçekmece Tepecikspor maçı için geldiği İstanbul’da Mardinli İş İnsanı  Hatip Algöz, kendi işletmesi olan Florya Hak Evrensel  Hatay Sofrasında akşam yemeğinde ağırladı.

Geceye; Kulüp Başkanı Nasır Duyan, MARDİNDER Başkanı Nedim Kaya, MARİS Başkanı vekili MİDMAR Oteli sahibi Sabahattin Fidan, İş insanı Mahmut Kılınç, Gazala,  MARDİNDER Yönetim Üyesi Mehmet Remzi Tanış,  Dr. Perihan Ablaya, teknik heyetimiz futbolcular, ve çok sayıda Mardinli İş insanı katıldı.

Mardin 1969 Spor Başkanı Nasır Duyan İş insanı Hatip Algöz'e plaket takdim etti. Algöz'e teşekkür eden Duyan, Mardinspor'un kadim kentin önemli bir değeri olduğunu ve her kesimin takıma sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Gittikleri hiçbir deplasmanda kendilerini yalnız hissetmediklerini belirten Duyan, "Mardinli hemşehrilerimiz bizi bağrına basıyor, takımımızı en güzel şekilde ağırlıyorlar. Bu akşam da İstanbul'un en nezih mekanlarından biri olan Florya Hak Evrensel  Hatay Sofrasında değerli hemşehrimiz Hatip Algöz tarafından ağırlandık. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR