SPOR

Mardin 1969 Spor, Antalya da kampa girdi

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekibi Mardin 1969 Spor, Antalya’da yaklaşık 15 günlük kamp gerçekleştirecek. Mardin ekibi Antalya’da hazırlık maçları da yapacak.

Mardin 1969 Spor, Antalya da kampa girdi
09-01-2023 17:57
09-01-2023 17:59
MARDİN
Kırmızı lacivertli ekip, ikinci devre için lige verilen aranın ardından futbolculara verilen 4 günlük iznini ardından Mardin’de 7 günlük yaptığı kampın ardından 8 Ocak’ta Antalya Kemere gitti. Burada ikinci etap hazırlıklarına başlayan Mardin 1919 Spor günü çift idmanla sürdürüyor.
Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü yönetiminde hazırlık çalışmalarını sürdüren Mardin temsilcisi kamp süresinde hazırlık maçları da yapacak. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Cevdet Uzunköprü, ligin ilk devresinde eksik gördükleri mevkilere gerekli takviyeler yapıldığını ve yapılacağını vurguladı. Uzunköprü, ” Sol kanat mevkiinde oynayan Yusuf Kerçin ve sağ kanat mevkiinde oynayan Serkan Gül transferini daha önce duyurmuştuk. Bu futbolcularımız da aramıza katılarak çalışmalarını sürdürüyor. Yönetime sunduğumuz transfer raporuna göre transfer çalışmalarımız sürüyor. Sonuçlanan transferlerimizi zamanı gelince açıklayacağız. Takımızı lige iyi bir şekilde hazırlayacağız” dedi.
Güzel bir ortamda kamp yaptıklarını da belirten tecrübeli çalıştırıcı yönetime bu imkanı sağladığı için teşekkür etti.
Mardin 1969 Spor kampta yapacağı hazırlık maçlarının ardından Mardin’e dönecek.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR