SPOR

Mardin 1969 Spor Antalya'da kampta

İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya’nın Lara ilçesinde kampa giren takımımız, sabah saatlerinde buradaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Mardin 1969 Spor Antalya'da kampta
24-12-2021 23:49
24-12-2021 23:52
MARDİN
Teknik Direktörümüz Mehmet Akbulut, yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 10.30’da başladı. düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla birlikte çalıştı. Mardin 1969 Sporumuz, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarına devam etti.
İkinci devreye hazırlıklı girmek için çalışmalarını sürdüren takımımız Ziraat Türkiye Kupası 5. turda 29 Aralık'ta oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. Antalya kampı ve kupa maçı hakkında konuşan Teknik Direktörümüz Mehmet Akbulut, Alanya maçını bir hazırlık maçı olarak gördüklerini söyledi. Lige odaklanmak istediklerini belirten Mehmet Akbulut, "Mardin tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupasında 5. tura yükseldi. Bu bizim için iyi bir motivasyon oldu. Daha önce de dediğim gibi biz kupaya renk kattık kupa bize renk kattı. Ama önceliğimiz lig olacak. İkinci devreye hazırlıklı bir şekilde girmek istiyoruz. Bunun için oyuncularımı en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum." dedi.
Antalya'da güzel bir ortamda ekibiyle birlikte hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Akbulut, "Yönetimimiz bize en güzel imkanları sunuyor. Ben ve ekibim de ikinci devreye takımımızı hazırlamak için gece gündüz çalışıyoruz.  Kampta bulunana futbolcularımız da çok istekli ve arzulu çalışıyor, bu da bizi mutlu ediyor. Yollarımızı ayıracağımız ve yeni gelecek olan futbolcu veya futbolcular olacak. Oyun stilimize uyum sağlayacak, takıma çabuk adapte olacak futbolcular üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR