SPOR

Mardin 1969 Spor Cevdet Uzunköprü'ye devam dedi

Mardin 1969 Spor Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ile tekrar yola devam kararı aldı. Kulüp tesislerinde Başkan Rıdvan Aşar ve Cevdet Uzunköprü  el sıkışarak 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Mardin 1969 Spor  Cevdet Uzunköprü'ye devam dedi
20-05-2023 07:22
20-05-2023 07:32
MARDİN
Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta namağlup şampiyon olan Mardin 1969 Spor, 1 yılın ardından tekrar 3. Lig'e çıkma başarısı gösterdi. 3. Lig için planlamalara başlayan kırmızı lacivertli takım, şampiyonluğun mimarlarından  teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile yola devam kararı aldı. Kulüp tesislerine gelen Cevdet Uzunköprü, başkan Rıdvan Aşar ile  1 yıllık sözleşme imzaladı.
"İSTİKRARIN BAŞARI GETİRECEĞİNE İNANIYORUM"
İstikrarın başarı getireceğine inandığı, Cevdet Uzunköprü ve ekibine güvendiği için yola devam kararı aldıklarını söyleyen  Aşar, "Cevdet hoca ile fikirlerimiz uyuştuğu için 3. Lig'teki bilgi ve birikimine inandığımız için hocamız ile tekrar çalışma kararı aldık. Bugün de hocamızla  el sıkışarak anlaşmamızı yaptık. Önümüzdeki sezon profesyonel ligde şehrimizi çok güzel bir şekilde temsil edeceğiz. Ben istikrara inanan bir insanım inşallah  bu sezon da yolun sonu şampiyonluk olacak" dedi.
     Mardin 1969 Spor ile tekrar anlaştığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Cevdet Uzunköprü, "Bu şehrin yeri profesyonel lig olduğunu daha önce söylemiştim. Bu inanç doğrultusunda kariyerimde ilk defa amatör ligde bir takım çalıştırdım. Ve Mardin 1969 Spor'umuzu namağlup bir şekilde profesyonel lige çıkardık. Sezon planlamamıza şimdiden başladık. Bana güvenen ve inanan başkanımız Sayın Rıdvan Aşar ve yönetim kurulu üyelerinin bu güvenini boşa çıkarmayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. İlerleyen günlerde transferler konusunda açıklama yapacağız" diye konuştu.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR