SPOR

Mardin 1969 Spor'da iç transferde imzalar atıldı

Mardin 1969 Spor, teknik direktör Cevdet Uzunköprü ile anlaşma sağladıktan sonra iç transferde de imzalar atıldı. Ahmet Can Özdemir ve Celal Geyik Madinspor'da top koşturmaya devam edecek.

Mardin 1969 Spor'da iç transferde imzalar atıldı
20-05-2023 07:32
20-05-2023 07:40
MARDİN
Bir yıl aradan sonra tekrar profesyonel lige çıkan Mardin 1969 Spor'da kurmaylar bir yandan da iç transfer hamlelerine başladı. tecrübeli teknik direktör Cevdet Uzunköprü  ile yeni sözleşme imzalayan kırmızı lacivertliler, iç transferde de iki imza birden attı.  Mardin temsilcisi, sözleşmeleri sona eren Ahmet Can Özdemir ve Celal Geyik ile 2023-2024 sezonu için tekrardan anlaşmaya vararak resmi imzayı attı.
"ÇOK MUTLUYUM"
Ahmet Can Özdemir,   düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. genç stoper "İnşallah gelecek yıl da geçtiğimiz sezon gibi  güzel, keyifli, mutlu ve huzurlu geçer. Burada iyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla çok güzel şeyler yaşadım. Farklı duygular içindeyim, çYeniden Kırmızı Lacivertli formayı giyecek olmaktan çok mutluyum" dedi.
Mardin 1969 Spor Başkanı Rıdvan Aşar da düzenlenen imza töreninde konuştu. Başkan Rıdvan Aşar açıklamasında, "Ahmet Can Özdemir çok önemsediğimiz bir futbolcu kardeşimiz.  Örnek bir sporcu ve kişilik olmaya devam edeceğinden hiçbir şüphem yok. " ifadelerine yer verdi.
Kendini tekrar Mardin 1969 Sporlu yapan imzayı atan Celal Geyik de çok mutlu olduğunu belirterek Mardin 1969 Spor için bu sezon da elinden geleni yapacağını kaydetti.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR