SPOR

Mardin 1969 Spor'da İmzalar atıldı

Mardin 1969 Spor daha önce renklerine kattığı Serkan Özen, Harun Koç, Sıddık Çelik, Kubilay Serbest, Sefa Korkmaz, Furkan Sönmez, Furkan Dal ve Sidar Ceylan ve son olarak renklerine kattığı Abdullah sezgin için imza töreni düzenledi. Kırmızı lacivertli takım, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı 9 yeni transferi için tanıtım ve resmi imza töreni düzenledi.

Mardin 1969 Spor'da İmzalar atıldı
13-01-2022 10:55
13-01-2022 11:00
MARDİN
Mardin 1969 Spor daha önce renklerine kattığı Serkan Özen, Harun Koç, Sıddık Çelik, Kubilay Serbest, Sefa Korkmaz, Furkan Sönmez, Furkan Dal ve Sidar Ceylan ve son olarak renklerine kattığı Abdullah sezgin için imza töreni düzenledi.
Kırmızı lacivertli takım, geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı 9 yeni transferi için tanıtım ve resmi imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen törene; Kulüp Başkanı Nasır Duyan, başkan yardımcısı Cebrail Aslan, Yöneticilerden Ekrem Sümer, Ahmet Azun, Abdulselam Er ve Rıdvan Aşar katıldı.
“Hedefimiz kesinlikle play off”
Törende konuşan Kulüp Başkanı Nasır Duyan, ikinci devrede yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Duyan, “Kamp sürecini ben de takip ettim ve takımımızın bir hazırlık maçını da izledim. Oyuncuların saha içindeki yardımlaşma ve azmi beni mutlu etti. Güzel bir kamp süreci geçirdik. İnşallah ikinci devrede güzel bir galibiyet serisi yakalarız. Şuana kadar 9 transfer yaptık. Belki önümüzdeki güzlerde ihtiyaç duyulan alanlara bir veya iki transfer daha yapabiliriz. Hedefimiz kesinlikle play off. Bu oyuncu gurubuyla bunu başaracağımıza inanıyorum. 16 Ocak Pazar günü oynayacağımız Modafen maçı galibiyetiyle başlamak istiyoruz. Biz futbolcularımıza inanıyoruz.” dedi.
Cebrail Aslan da futbolcuların hazırlık kampındaki performanslarını beğendiğini dile getirerek Modafen maçından galibiyetle dönme temennisinde bulundu.
Abdullah Sezgin transferi
 
Mardin 1969 Spor, son olarak 2. Lig ekibi Ankara Demirspor forması giyen sol bek ve stoper oynayan 22 yaşındaki Abdullah Sezgin’i renklerine kattı.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR