SPOR

Mardin 1969 Spor'dan iş insanı Fidan'a teşekkür ziyareti

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanımız Rıdvan Aşar ve Başkan Yardımcımız Rıdvan Aktürk,  Mardin 1969 Spor'a konaklama sponsoru olan Mardinli iş insanı Sabahattin Fidan’ını ziyaret ederek forma hediye etti.

Mardin 1969 Spor'dan iş insanı Fidan'a teşekkür ziyareti
25-07-2023 09:48
25-07-2023 09:50
MARDİN
Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar yaptığı açıklamada "3 sezondan bu yana Mardin 1969 Spor'umuzun ihtiyacı olduğu her an, her yerde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Mardinli İş İnsanı Fidanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sebahattin Fidan'a sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadelerine yer verdi.
Mardin 1969 Spor'un Mardinli iş insanlarının vereceği destekle ancak ayakta kalabileceğini belirten Rıdvan Aşar, "Bugün transfer piyasasında çok uçuk rakamlar konuşuluyor. Bir futbolcuyu transfer etmek için ciddi bir bütçe ayırmanız gerekiyor. Bu bütçeyi de oluşturmak için bu takıma sahip çıkan bir kaç yönetici ile yapılamaz. Mardinli iş insanları elini taşın altına koymalı ve şehrinin takımına sahip çıkılmalı." şeklinde konuştu. 
2023-2024 sezonu TFF 3. Lig 1. Grup fikstür çekimine Başkan Yardımcısı Rıdvan Aktürk ile birlikte katıldıktan sonra fikstürü de değerlendiren Başkan Aşar, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek “Eylülün ilk haftasında Karabük İdmanyurdu Spor maçı ile başlayacağız. Aralığın 17'sinde ligin ilk devresi sona erecek. Hakem hatalarının olmadığı, adaletli bir sezonun geçmesini umuyoruz. İnşallah seyircilere, taraftara kaliteli bir lig izlettireceğiz.” dedi.
Başkan Yardımcısı Rıdvan Aktürk ise “Güzel bir fikstür çektik. İnşallah güzel ve sakatlıksız bir sezon geçireceğiz.” açıklamasını yaptı.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR