SPOR

Mardin 1969 Spor Karşıyaka’yı ağırayacak

Mardin 1969 Spor 19 Eylül Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Stoper mevkiinde oynayan Kerim Bölük, zorlu Karşıyaka maçında istedikleri sonucu elde edip galibiyeti taraftara hediye etmek istediklerini söyledi

Mardin 1969 Spor Karşıyaka’yı ağırayacak
18-09-2021 11:48
18-09-2021 11:52
MARDİN
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup 3. Hafta maçında Mardinspor İzmir ekibi Karşıyaka Spor Kulübünü ağırlayacak. Hafta içinde Teknik Direktör Seyithan Özdeş ile bu maça hazırlanan futbolcuların idmanlardaki hırsı teknik heyeti sevindirdi. Teknik heyetin verdiği taktiksel idmanlarda futbolcuların azmi ve performansı gözlerden kaçmazken takımın kaptanlarından tecrübeli stoper Kerim Bölük, maç öncesi takımın internet sitesi mardin1969spor.com’a konuştu.
Kötü gidişe dur demek istediklerini ifade eden Kerim Bölük, “Zor bir maç bizi bekliyor. Ligin ilk iki maçında istediğimiz sonuçları alamadık açıkçası. Bizden beklentiler büyük ve bunun da farkındayız. İnşallah Karşıyaka maçında istediğimiz sonuçları alıp taraftarımıza hediye etmek istiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. 3. Lig’de genelde her maç zordur. Bizden beklentiler çok fazla Karşıyaka maçı da bu beklentiyi karşılayacak bir maç. Allah’ın izniyle 3 puanı alıp taraftarımıza hediye edeceğiz. Hak ettiğimiz puan tablosundaki yerimizi almak istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Taraftardan Karşıyaka maçı öncesi moral ziyareti
Mardin Çarşı taraftar grubu Karşıyaka maçı öncesi antrenman sonunda futbolcuları ziyaret etti. Futbolculara moral veren Kırmızı-Lacivertli taraftarlar bir de baklava ikramında bulundu. Çarşı Grubu adına konuşan Vehap Erdoğan, “Biz size güveniyoruz. Sahada yüreğinizi ortaya koyun oynayın. Sonra bizden canımızı isteyin. Her zaman arkanızdayız ama yüreğinizi ortaya koyarak oynayın. Kaliteli futbolcular olduğunuzu biliyoruz. Kariyerinizi çok iyi biliyoruz. Futbolda yenilgi de olur biz sizden kendinize yakışacak şekilde oyun sergilemenizi istiyoruz.” dedi.

Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR