EĞİTİM

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Nuhoğlu

Sorunların çözümünde kararlı,ulaşılabilir bir vekil olacağım

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Nuhoğlu
28-05-2015 13:26

      

              Mardin'in Kabala Beldesinde Belediye Başkanlığı döneminde,beldenin altyapı ve üst yapı sorunlarını çözüme kavuşturan İşadamı Şakir Nuhoğlu, bundan sonra Mecliste, Mardin'e ve Mardinlilere hizmet etmek istediğini söyledi.

                 Herkesin doğup büyüdüğü,hayat bulduğu topraklara ve birlikte büyüdüğü insanlara hizmet etme ihtiyacı duyması gerektiğine vurgu yapan Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Şakir Nuhoğlu Benbu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, bu şehirde aile kurdum. Hayallerimi gerçekleştirdiğim  Mardin için, şimdi yepyeni hayallerim var. Yeni Mardin için gelin birlikte bir hayal kuralım ve bu hayali gerçeğe dönüştürelim. Bu hayal Mardin'in daha iyi bir eğitim'e kavuşturulması hayalidir. Bu hayal Mardin'de istihdam alanlarının yaygınlaştırılması hayalidir. Bu hayal daha yeşil,daha yaşanılır bir Mardin Hayalidir. Bu hayal dillerin,dinlerin,ırkların kardeşçe Mardin'de  yaşamaya devam ettirilmesi hayalidir.? Dedi.

                Bağımsız aday Nuhoğlu Meclise gitmesi durumunda ,her Mardinlinin her kendisine ulaşabileceğini hatırlatarak Telefonlarımız Ankara'da hep açık kalacak.Mardinlilerin Ankara'daki yeni adresi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Biz söz verdik mi yapıyoruz. Dostluklarımız iş bitinceye kadar değildir. Arkadaşlarımız,dostlarımız yarı yolda bırakma  gibi bir sorumsuzluk bize ters gelir şeklinde konuştu.

                Bağımsız Milletvekili Şakir Nuhoğlu,   Milletvekilliğim,Mardin'e ve Mardinlilere hayırlı ve yararlı olacaksa olsun, zararlı olacaksa kısmet olmasın.? şeklinde sözlerini sürdürdü



 

   

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR