GÜNDEM

Mardin Büyükşehir Belediyesinin Yol atağı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman Mobil Konkasörlerle şose yol yapımı hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediyesinin Yol atağı.
13-04-2017 23:20

         Haber:Mehmet Çelik

       Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman   İl ve İlçelerde toplam bin kilometrelik şose yol yapımı ve iyileştirmesini hedeflediklerini söyledi.

           Mıcır ve şose yol yapımında kullanılacak malzemeleri yerinde hazırlamak ve zaman kaybını önlemek için mobil konkasörlerle hizmeti yürüttüklerini ifade den  Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, belediye bütçesinin en iyi şekilde  planlaması yapılarak değerlendirildiğini söyledi. Vali Yaman ? Maliyeti düşürmek ve hizmet verimliliğini ve hızını arttırmak için mobil konkasörleri devreye soktuk. Şimdilik bir konkasörle işe başladık, iki konkasörü daha devreye sokacağız. Yol yapımının başladığı yerde kullanılacak malzeme hazırlanıyor. Zaman tasarrufu sağlıyoruz, maliyeti düşürüyoruz ve bin kilometre şose yol yapımı düzenlemesini  hedefimize ulaşacağız. Belediyenin bütçesi, geliri  vatandaşımızın, yaşamını kolaylaştıran, yaşam alanlarını genişleten ve rahatlatan hizmet olarak dönüyor. Kısa bir süre içinde planladığımız hizmetler daha net bir şekilde görülecek. Vatandaşlarımız hakkettiği hizmete kavuşacaktır? dedi.

 Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, halkın gerçek belediyecilik hizmetlerine kavuşacağı günlerin yakın olduğunu, planlanan ve şehrin nefes almasını sağlayacak ve trafiğini rahatlatacak projelerin yakında  hayata geçirileceğini sözlerine ekledi.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR