GÜNDEM

MARDİN’DE 30 AĞUSTOS TÖRENLERLE KUTLANDI

Mardin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü kutlamaları, Mardin Valiliği Hükümet Konağında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

MARDİN’DE  30 AĞUSTOS  TÖRENLERLE KUTLANDI
30-08-2022 12:34
30-08-2022 12:42
MARDİN

      Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının akabinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı okundu.

         Hükümet Konağı önünde yapıaln törene Vali Mahmut Demirtaş, AK Parti Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hikmet Yokarıbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Aydın Turhan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Artuklu İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede,askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

         Törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı P. Bnb. Erman Yıldız yaptı.  Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencisi Zeliha Bakay da şiir okudu.

        Vali Demirtaş, törene katılan protokol üyelerinin, vatandaşların ve tören birliklerinin bayramını kutlayarak Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında da tebrikleri kabul etti. Masaları dolaşarak tebrikata katılan kamu görevlerin ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

törenine katıldı.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR