EKONOMİ

Mardin’de Kozmetikte Alman Teknolojisi

Mardin Organize Sanayi Bölgesinde, Alman ortaklı kurulan kozmetik fabrikası dünya markalarını, Alman teknolojisi ile üretiyor

  Mardin’de Kozmetikte Alman Teknolojisi
02-09-2021 07:36
02-09-2021 07:40
MARDİN

Mardin Organize Sanayi Bölgesinde 5 Milyon EURO harcama ile Alman Teknolojisi ve Alman ortaklı kurulan kozmetik fabrikasında dünyanın en kaliteli kozmetik ürünleri üretiliyor. İş insanı Nuri Tanış 50 Milyon EURO yatırım ve 500 kişiye istihdam hedefi ile fabrikayı kurduklarını, bazı aksaklıkların hedeflerini geciktirdiğini söyledi.

             Son sistem teknoloji

      Fabrikanın Türk Ortağı Nuri Tanış “Tanış” markası ile ürettikleri, cilt bakımı, vücut bakımı, saç bakımı, bakım maske ve kremlerinin özel formüllerle ve en son teknoloji ile ürettiklerini vurguladı. Tanış “Alman ortaklı kozmetik fabrikamızı kurmaya karar verdiğimizde, 50 milyon EURO’luk bütçe ve 500 kişi istihdam hedefimiz vardı. 5 milyon EURO’luk bir yatırım gerçekleştirdik. Şu anda dünyanın en kaliteli kozmetik ürünlerini üretiyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında ürünlerimiz bir çok ünlü mağazada satışa sunuluyor.” dedi.

                   Kozmetikte formül ve kullanılan içerik önemli

      Alman ortaklarının, Almanya’da kozmetik fabrikasının bulunduğunu ve bir çok ünlü markaya ürün ürettiğini ifade eden Nuri Tanış “Kozmetikte formül ve içerik çok önemli. Alman ortağımızın yıllardır Almanya’daki fabrikasında ARGE çalışmaları sonunda geliştirdiği ürün formüllerini kullanıyoruz. İçerik maddelerindeki kaliteden asla ödün vermiyoruz. Ürünlerimiz bir defa kullanan bir daha vaz geçemiyor” şeklinde konuştu.

                     Saç dökülmelerine karşı etkili bleu losyon

     Saçların dökülmesini engelleyen, kepeklere karşı kesin çözüm sağlayan şampuanların yanında, zayıflayan saçları güçlendiren ve yeniden yeşermesini sağlayan Bleu losyon üretimini gerçekleştirdiklerini söyleyen Tanış “Bizim üretimlerimiz uzun araştırmalar ve deneyler sonunda piyasaya sürülür. Saçların döküldüğü bölgedeki zayıf köklerin güçlenmesini ve gürleşmesini sağlayan yeni ürünümüzü piyasaya sürdük. Merdiven altı ürünlerin furyası cazibesini kaybetti. Ürünümüze yoğun bir ilgi var. Saç boyasında, kremlerde, şampuan ve  cilt bakımlarında iddialıyız, en iyileri arasında ilk sıradayız.” İfadelerini kullandı.

     Nuri Tanış zaman içinde 50 milyon EURO’luk yatırım ve 500 kişiye istihdam hedeflerini gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR