TURİZM

Mardin’de Mesleki Turizm Eğitimi

İl Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk, “ Bakanlığımız Eğitim ve Araştırıma Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan, çalışan ve yönetici eğimi 12 aralıkta başlayacak”

Mardin’de Mesleki Turizm Eğitimi
09-12-2022 22:54
10-12-2022 09:10
MARDİN

Mardin Kültür Ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Eğitim ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından, Mardin’de işletmelerde tespit edilen ve ihtiyaç duyulan, ön büro, kat hizmetleri, yiyecek ve içecek servisi, yöneticileri eğitici olarak yetiştirme ve kişisel gelişim seminerleri verileceğini söyledi.

  Mardin’de bulunan 3 ayrı otelde, 12 Aralıkta başlayacak eğitim ve seminerler 19 Aralık tarihine kadar devam edecek. Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk ,Bakanlık tarafından başlatılacak  eğitimlerin, il genelinde turizm sektöründe hissedilen eksiklik ve aksaklıkların giderilmesinde etkin rol oynayacağını söyledi. Baştürk “Turizm hassas bir konu. Hata kabul etmiyor. Otel ve restoranlarda tespit edilen aksaklık ve eksikliklerin giderilmesi için eğitim ve seminerler düzenlenecek.  Otellerde çalışan elemanların yanı sıra turizme gönül vermiş gençlerin de bu eğitimlere katılmalarını bekliyoruz. Eğitime katılanlara sertifika verilecek “dedi.

 

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR