TURİZM

Mardin’de tanıtım çekimleri

Mardin’in tarihi mekanlarında yerel aktörlerin de konu mankeni olarak kullanıldığı tanıtım çekimleri ilgi odağı oldu.

 Mardin’de tanıtım çekimleri
16-01-2022 18:00
16-01-2022 18:05
MARDİN

     Merkezi Diyarbakır’da bulunan  Soner Yılmaz Fashion  ajansı 30 kişilik ekip ile Mardin’de tarihi mekanlarda mankenli çekim yapıyor. Tarihi dokuya uygun kıyafetler giydirilen ve güzellikleri dikkat çeken profesyonel mankenlerin yanında, dövmeli kadınların ve yöresel kıyafet giydirilmiş çocuklarında çekimlerde yer alması çekimlere ilgiyi arttırdı.

      Kasımiye Medresesinde Ajans Sahibi Soner Yılmaz’ın gözetiminde başlayan 4 profesyonel manken ile dövmeli bir köylü kadını ve 2 çocuk ile yapılan çekimler Medreseye gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Ziyaretçilerin mankenlerin fotoğraflarını cep telefonları çekmesi, zaman zaman çekimlerin aksamasına neden oldu. Ajans yetkilisi Soner Yılmaz, “30 kişilik bir ekip ile çekimleri gerçekleştiriyoruz. Amacımız bölgenin tarihi değerlerine ve turizmine katkı sunmak. Çekimlerimizi profesyonel mankenler ve yerel aktörlerle gerçekleştiriyoruz. Daha çok ilgi çekeceğine inanıyorum. Çekimlerimizi sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Özel firmalardan talep gelirse çekimlerimizi pazarlayacağız” şeklinde konuştu.

     Mankenler, ziyaretçilerin yoğun ilgisi karşısında şaşırdı. Bir konu mankenin “izin almadan fotoğrafımın çekilmesi hoşum gitmiyor” şeklindeki tepkisine ziyaretçiler, “Tarihi mekanı çekiyoruz. Rahatsızlık duyuyorsanız, buradan çıkın” şeklinde karşılık verdi.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR