ASAYİŞ

Mardin’de Tefeci Operasyonu

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tefecilere karşı yürütülen eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli şahıs göz altına alındı.

Mardin’de Tefeci Operasyonu
13-06-2023 23:43
13-06-2023 23:47
MARDİN

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin  tefecilere karşı düzenlediği eş zamanlı operasyonda 8  şüpheli kişi göz altına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada;” KOM Şube Müdürlüğümüzce Tefecilik” suçuna yönelik yürütülen projeli dosya kapsamında; Artuklu ilçemizde düzenlenen eş zamanlı operasyon ile 8 sekiz  şahıs gözaltına alınmıştır. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda tefecilik suçu kapsamında; Çok sayıda senet, Ajanda, Dekont, Not defterleri, Dijital materyaller  ele geçirilmiş, soruşturma işlemleri devam etmektedir.

İlimiz genelinde mevcut huzur ve güven ortamının sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliğinin temini için yürütülen çalışmalarımız kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam etmekte ve tüm güvenlik tedbirleri alınmaktadır.” İfadeleri  kullanıldı.

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR