GÜNDEM

Mardin´deki polis şüpheli kovalamacası

- Midyat ilçesinde, polis ekiplerinden kaçarken kaza yapınca yakalanan ve otomobillerinde 3 silah ele geçirilen 2 şüpheli tutuklandı

Mardin´deki polis şüpheli kovalamacası
06-10-2015 13:42

Mardin´in Midyat ilçesinde, polisten kaçarken otomobille kaza yapınca yakalanan ve araçlarında 3 silah ele geçirilen 2 şüpheli tutuklandı.

Midyat´ta önceki gün meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan Necat Y. (49) ve İzzettin Y´nin (55), Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlandı. Doktor raporu alındıktan sonra Midyat Adliyesine sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

- Olay

Cizre-Midyat karayolunda 4 Ekim günü denetim yapan Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü Terör Mücadele Büro Amirliği ekipleri, içinde 2 kişinin bulunduğu 47 LB 374 plakalı otomobili durdurmak istemiş, ´´dur´´ ihtarına uymayarak kaçan araç Bağlar Mahallesi´nde 33 DBS 72 plakalı otomobil ile 47 LH 745 plakalı motosiklete çarptıktan sonra polis ekiplerince ele geçirilmişti.

Kaçan araçta bulunan ve kazadan yara almadan kurtulan Necat Y ve İzzettin Y gözaltına alınırken, otomobilde yapılan aramada 3 Kalaşnikof marka silah ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirilmişti.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR