SAĞLIK

Mardin Devlet Hastanesi Bayram Açan'a Teslim

-Mardin Devlet Hastanesi Baştabipliğine Opr.Dr.Bayram Açan atandı.

Mardin Devlet Hastanesi Bayram Açan'a Teslim
16-09-2014 14:30

                  Mardin Devlet Hastanesinde boşalan Baştabiplik görevine, uzun süreden beri  hastanede baştabip yardımcılığı görevini yürüten Opr.Dr.Bayram Açan atandı. Açan'ın hastane başhekimliğine atanması kentte memnunluk yarattı.

              Sivas Kamu Hastaneler Birliğine atanan Mardin Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Yavuz Orak'ın yerine,aynı hastanede uzun yıllar görev yapan Başhekim Yardımcısı Opr.Dr. Bayram Açan  atandı. Günün belirli saatlerinde  ziyaret ve tebrikleri kabul eden Baştabip Bayram Açan, hastane hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için çaba harcadıklarını söyledi.Hasta göçünü önlemeyi amaçladıklarını ifade eden Baştabip Opr.Dr.Bayram Açan 'Yeni hastane binası tamamlanmış durumda.İç dizayn ve bazı düzenlemeler tamamlandıktan sonra yeni binamıza taşınacağız. Yeni binamızdaki ameliyathane bölümünde anjiyo ünitesi kurmak istiyoruz. Dışarıya hasta göçünün önüne geçerek vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vereceğiz.' Dedi.

         Baştabip Açan'ı makamında ziyaret eden Mardin 1947 Sağlıkspor Kulübü Başkanı Eczacı Kadri Çalım ve yönetim kurulu üyeleri, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarına spor yapma imkanı sağlanması ve kulübe destek verilmesini istedi.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR