GÜNDEM

Mardin`e Başbakandan önce hediyeleri geldi

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart`ta, Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve GAP ile ilgili yeni eylem planını açıklamak üzere ziyaret edeceği Mardin`deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine 700 kitap ve mektup gönderdi

Mardin`e Başbakandan önce hediyeleri geldi
06-03-2015 16:08

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 8 Mart`ta bir dizi temaslarda bulunacağı Mardin`deki ilk ve ortaöğretim öğrencilerine mektup ve kitap gönderdi.

Başbakan Davutoğlu, 8 Mart Pazar günü Dünya Kadınlar Gününü kutlamak ve GAP ile ilgili yeni eylem planını açıklamak üzere gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Mardin`deki öğrencileri sevindirdi.

İçerisinde öğrencilere hitaben yazdığı mektupların yer aldığı roman ve boyama kitaplarından oluşan 700 kitap 2 okulda öğrencilere dağıtıldı.

- "Bu hediye sayesinde kendimi çok değerli hissettim"

Kitapların dağıtıldığı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Nisanur İldoğan, Başbakandan hediye almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu`nu çok sevdiklerini ifade eden İldoğan, "Başbakanımızın gönderdiği bu hediye sayesinde kendimi çok değerli hissettim. Başbakanımızın Mardin`e gelecek olmasından heyecanlıyız. Onu çok seviyoruz ve sevgiyle karşılayacağız" dedi.

Esra Ataç ise gönderdiği kitap ve mektuptan dolayı Başbakana teşekkür ettiğini belirterek, hediyelerin kendilerini çok sevindirdiğini dile getirdi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR