GÜNDEM

Mardin Emniyetinde Terfi Sevinci

Emniyet Müdürlüğü`nde Bir Üst Rütbeye Yükselen 33 personel için tören düzenlendi

Mardin Emniyetinde Terfi Sevinci
11-07-2013 16:48

 

MardinEmniyet Müdürlüğü`nde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden 33Personel  ve 2013 genel atama döneminde 1. Bölge illere ataması yapılan 41personel için tören düzenlendi

MardinEmniyet Müdürlüğü bünyesinde amir sınıfında görev yapan ve Emniyet GenelMüdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından terfi almaları uygun görülen33 emniyet mensubuna Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenen törenle rütbeleritakıldı.

ValiAhmet Cengiz, törende yaptığı konuşmada, terfi alan personelin görevalanlarının genişlediği gibi sorumluluklarının da arttığını söyledi.

Üstrütbeye terfi etmenin başarının bir tescili olduğunu, her terfiinin bir emeğin,bir başarının, bir çabanın ürünü olduğunu ifada eden Cengiz "  Herbir makamın, her bir yıldızın, her bir rütbenin omzumuza yüklediği ağır birsorumluluk vardır. Bunun bilincinde olmanın önemli olduğunu hepimizbiliyoruz.  Makamlar milletin ve devletin bize emanetidir. Makamlar gelipgeçicidir. Asıl makam insanların gönlünde edindiğimiz makamdır.  Gönüllerehitap etmemiz gerekmektedir. " diye konuştu

EmniyetMüdürü Derviş Kara da güvenlik hizmetlerinin hassasiyet gerektirdiğinibelirterek, terfi alan personelini tebrik etti.

Kara,Mardin Emniyet Müdürlüğü merkez ve ilçe teşkilatında toplam 2 bin 381 emniyethizmetleri sınıfı personel bulunduğunu, 2013 genel atama döneminde toplam 645personelin Mardin`e,  412 personelin de  Mardin`de başka illereatandığını kaydetti.

KaraMardin`de toplam 145 rütbeli personelin bulunduğunu, bunlardan 41'inin başkaillere atandığını, 55 rütbeli personelin de Mardin kadrosuna atandığınıbelirterek Mardin`de sağlanan huzur ve güven ortamında polis memurlarınınrolünün de büyük olduğunu söyledi.

Açılışkonuşmaların ardından Vali Cengiz ve davetliler terfi alan personelerütbelerini taktı, başka illere atanan personele de plaketleri verildi.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR