SPOR

Mardin Fosfatspor Yönetiminden Teşekkür

Mardin Fosfatspor Kulüp Başkanı Abdulkerim Üner, takım destekçilerine ve taraftara teşekkür etti

 Mardin Fosfatspor Yönetiminden Teşekkür
16-05-2021 14:41
16-05-2021 14:45
MARDİN

Mardin Fosfatspor’un   uzun bir aradan sonra 2020-2021 sezonunda Türkiye profesyonel 3. Liginde oynama başarısı gösteren Mardin  Fosfat Spor’un yönetimini sezonun başında Vali Mahmut Demirtaş’ın tensipleri ile devraldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Üner, ”Büyük bir heyecan ile kulübün yönetimini devralmamız dar bir zamana denk gelmiş ve sezona teknik ekibi, oyuncu kadrosu ve finansal gelir kaynakları ile daha hazırlıklı başlamamıza engel teşkil etmiştir.” dedi

           Üner Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi.” Bu şartlar içerisinde sıfırdan her şeyi ile yeni bir takım kurmak bizi zorlayan işlerin başında geliyordu. Yönetim olarak ilk kez bir profesyonel lig takımı yönetmiş olmakla beraber, işimizi en iyi şekilde yapmak, takımımızın Kadim Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmesi ve başarı göstermesi için çok daha fazla çalışıp gayret sarf ettik.

      Sezonu pandemi tedbir ve kısıtlamaları içinde geçirmiş olmamız tüm kulüpler gibi bizi de ayrıca zorlayan unsurlardan biriydi. Her hafta bütün oyuncu ve kulüp çalışanları ile beraber korona testi yapmak sıkıntılı bir süreçti.

         Bu şartlar içerisinde hastalığa yakalanan ve temasta bulunan oyuncular nedeniyle eksik kadro ile maça çıkıp galibiyet ile döndüğümüz maçlarımız oldu.

     Bu önlemler nedeniyle maçların seyircisiz oynanması, ligin heyecanının şehre yansımasını ve yaşanmasının önüne geçmiştir. Ama tüm bu şartlara rağmen kulübün kısıtlı protokol kontenjanından tribüne giren, sahayı gören binaların damlarından ve yol kenarından takımı destekleyen ve yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

         Mardin Fosfat Spor’un gelecek sezona daha hazırlıklı bir yönetim ve daha güçlü bir oyuncu kadrosu ile çok daha güzel başarılar göstereceğine inanıyoruz.

           Sonuç olarak, takımımız Play Off şansını son maçta kaybetmiş olmakla beraber, özellikle sezonun ikinci yarısında son maça kadar oniki yenilgisiz maç başarısı göstermiş ve sezonun başında bizlere yöneltilen haksız eleştiri ve hakaretleri boşa çıkarmıştır. Bundan dolayı başta teknik ekibimizi, oyuncularımızı, kulüp çalışanlarımızı ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Sezon boyunca bizden maddi manevi destek ve yardımlarını esirgemeyen;

    Başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş’a, İl Emniyet Müdürümüz Sayın M. İlker Emir ve maçlarda görev alan Güvenlik görevlilerine, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hadi Çomaktekin ve Gençlik Spor çalışanlarına,  Eti Bakır A.Ş. Sayın Patron ve Yöneticilerine, Sağlık İl Müdürümüz Sayın Dr. Saffet Yavuz ve Müdür Yardımcısı Ramazan Demir’e, İl Ambulans Servisi Başhekimi Sayın Dr. Osman Özdemir ve ambulans görevlilerine, Diş Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Suat Önal ve sağlık çalışanlarına,  Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Sayın Hakan Kaplan’a, Özel MardinPark Hastanesi adına Müdür Sayın Hasan Orhan’a, Esila personel Taşıma Ltd. Şti. adına Sayın Murat Alataş’a, Değerli basın mensupları adına Adnan Avuka, Mehmet Çelik’ e, ve büyük Mardin Çarşı Taraftar Gurubuna Teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

                                                       


Editor :
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR