SPOR

Mardin Fosfatspor'dan Yarım Düzine Gol

Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumunda Mardin Fosfatspor, sezonun ilk maçında Tokatspor'a yarım düzine gol attı..

Mardin Fosfatspor'dan  Yarım Düzine Gol
20-09-2020 19:01
Mardin Fosfatspor maça ; Ebubekir Elihoş, Alper Hamdi Bayraktar, Doğancan Kılıç, Yasin Tosun, Yasin Reis, Melih Kılıç, Abdullah Berat Demir, Ali Kemal Özkan, Serkan Özen, Oğuzhan Malcı ve Ahmet Can Tekin ilk 11'i ile çıktı.""

Rakip Tokatspor ise; Mikail Keskin, Berkecan Aytaç, Serhat Kaymak, Hüseyin Sapsağlam, Ahmet Talha Yılmaz, Furkan Kaya, Alican Özer, Eray Uysa,l Ulaş Girgin, Sabrican Nazlı ve Mert Yasir Yılmaz 11'i ile sahaya çıktı.

Maçın ilk tehlikeli pozisyonu Mardin fosfatspor’dan geldi. Sağ kanattan gelişen ortada 7 numaralı futbolcu Yasin Reis'in şutu az farkla üst direğin üzerinden dışarı çıktı.

Orta alan mücadelesi ile devam eden maçtan rakip takımın 19 numaralı futbolcusu Furkan Kaya yaptığı sert müdahale sonrası maçın hakeminden sarı kart gördü.

Serbest vuruşu çok çabuk kullanan Mardin fosfatspor, sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içerisinde 7 numaralı futbolcu Yasin Reis, topu çok şık bir vuruşla rakip filelere gönderdi ve Mardin fosfatspor 1-0 öne geçti.

Maçın ilk 45 dakikası Mardin fosfat sporun 1-0 üstünlüğü ile bitti. Devre arasında maçın hakemine yoğun itirazda bulunan Tokatspor Teknik Direktörü Hakan Alpay kırmızı kart ile cezalandırılarak tribüne gönderildi.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Mardin Fosfatspor, 53 dakikada Ali kemalin ayağından bulduğu gol ile 2-0 öne geçti.

60. dakikada 10 numaralı futbolcu Abdullah Berat Demir kafa vuruşu ile takımını 3-0 öne geçirdi.

Bu golden üç dakika sonra melih kılıç kornerden gelen topu ağlarla buluşturdu4-0.""

Oyunun hâkimiyetini iyice eline Alan Mardin Fosfatspor, 86. Dakikada penaltıdan Emirhan Atilla’nın ayağından bulduğu gol ile 5-0 öne geçti.

Maçta dakikalar 89’u gösterirken Turgut Zengin maçın skorunu belirledi 6-0.""

Maçtan sonra Değerlendirmelerde bulunan Mardin Fosfatspor Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, “Skorun bizi yanıltmaması lazım. Bu gün iyi bir mücadele örneği sergiledik fakat rakibimiz de genç bir kadro ile sahadaydı. Transfer yasakları var kendilerine bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. Taraftarımızda bugün evlerin damlarında bize desteklerini esirgemedi. Başta Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş başta olmak üzere Emniyet Teşkilatımıza ve Taraftarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR