GÜNDEM

Mardin Haber Gazetesi On Yaşında

Mardin Haber Gazetesi doğru ve dürüst habercilik ilkesinden sapmadan 10 yaşını geride bıraktı.

Mardin Haber Gazetesi On Yaşında
19-01-2015 16:39

 

             Mardin Haber Gazetesi  doğru ve dürüst habercilik ilkesinden sapmadan 10 yaşını geride bıraktı. Gazete bürosunda çalışanları ile 10.cu kuruluş yıldönümünü sade bir tören ile kutladı. Törene Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Adnan Günbegi ile Valilik Basın Ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay katıldı. Mardin Valisi Mustafa Taşkesen çiçek ve mesaj göndererek gazete çalışanlarına başarı dileklerinde bulundu.

Vali Çiçek Gönderdi.?

          Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Mardin Haber Gazetesinin 10. Kuruluş yıldönümü nedeniyle çiçek ve kutlama mesajı gönderdi. Taşkesen mesajında  gazetenin bugüne kadar gelmesinde emek harcayan çalışanları tebrik edip, başarılarının devamını dileklerinde bulundu.

       Mardin Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Mehmet Çelik, kuruluş yıldönümü nedeniyle çok sayıda okuyucunun kendilerini arayarak tebrik ettiğin söyledi. Çelik Mardin Haber Gazetesinin kuruluş yıldönümü nedeniyle çiçek ve mesaj gönderen Mardin Valisi Sayın Mustafa Taşkesen'e gazete çalışanları adına teşekkür ediyorum. Bu arada telefonla arayan,mesaj atan, okuyucu ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Gazete olarak varlık nedenimiz,okuyucularımızın sorunlarını dile getirmek,içerisinde yaşadığımız toplumu doğru bilgilendirmek ve hizmet akışının adaletli ve gerektiği gibi yapılmasına katkıda bulunmaktır.? Dedi.

            Gazete bürosunda kuruluş yıldönümü pastasını BİK Müdürü  Adnan Günbegi,Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay,Gazetenin İmtiyaz Sahibi Reşide Çelik ve Yayın Yönetmeni Mehmet Çelik, Muhabir Muzaffer Duru ile Öncü Gazetesi Sahibi Cesur Sakıcı birlikte kesti.

 

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR