YAŞAM

Mardin Kalesi Taçlandı

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Kalesinin aydınlatma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

 Mardin Kalesi Taçlandı
16-05-2021 21:48
16-05-2021 21:51
MARDİN

         Mardin’e gelen yerli ve yabancı turistlerin gecesini görmeden dönmek istemedikleri   tarihi şehir ince ve özüne uygun dokunuşlarla iyileştiriliyor. Mardin Kalesi aydınlatma çalışmaları ile farklı bir görüntüye kavuştu.

         Daha önce aydınlatılan ancak bazı eksiklik ve aksaklıkları bulunan, Mardin Kalesi etrafının aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mahmut Demirtaş,” Kalenin etrafındaki ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.  Yarın Ayyıldızlı bayrağımızı aydınlatacak ışıklandırma çalışmalarına başlanacak. Mardin’in gece gerdanlığı   daha güzel ortaya çıkacak. Uçsuz bucaksız Mezopotamya’ya açılan bir pencere! Kartal Yuva"mıza yeni gerdanlık pek yakıştı. Mardin Kalesi'nin ışıkları şehrimize hayırlı olsun. Salgın sonrası sizler de arkanıza yaslanıp, eşsiz manzaraya karşı çayınızı yudumlamak isterseniz Mardin sizi bekliyor olacak” Dedi

       Mardinli Vatandaşlar Sosyal Medya hesaplarında aydınlatma haberine büyük ilgi göstermesi dikkat çekti.


Editor :
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR