TURİZM

Mardin Mutfağını, Dünya Tatları ile Zenginleştirdiler

Mardin’de açılan Siras Restoran, Mardin Mutfağını dünya tatları ile buluşturdu.

  Mardin Mutfağını, Dünya Tatları ile Zenginleştirdiler
26-01-2024 15:19
26-01-2024 15:21
MARDİN

     Mardin Artuklu İlesinde tarihi bir binada hizmete giren Siras Restoran, yeni nesil  yemekleri ile dikkat çekiyor. Siras Restoran işletmecisi Sercan Paslanmaz 4 Çeşit özel yapım makarna ve 8 çeşit pizza ve farklı salatalarla müşterilerinin adam tadına hizmet verdiklerini söyledi.

            Napolyon Pizzası Mardin Mutfağında

     Makarnaları kendi mutfaklarında deneyimli aşçıların  yaptığını kaydeden Paslanmaz, kişiye özel anlık hazırlama ve pişirim yaptıklarını kaydetti. Paslanamaz “ Makarna ve pizza hamurlarını dinlendirdikten sonra, müşterilerimizin istediği menüyü, kısa sürede hazırlayabiliyoruz. Fabrikasyon ürünümüz yok. Napolyon pizzasının Mardin Mutfağı ile kaynaştırdık. Gelen müşterilerimizin geri dönüşümleri olumlu yöndedir.” Dedi.

             Pizza,Makarna,Şarap

    Üç katlı işletmenin alt katını yeni nesil cafe, ikinci katını mutfak ve yemek salonu, üst katını da yazlık cefe ve restoran olarak hizmet vereceğini belirten işletmeci Sercan Paslanmaz “ Pizza- Makarna- Şarap konsepti ile ilerlemek istiyoruz. Özel olarak hazırlanmış peynirler ve hardal, sarımsak ve zeytinyağlı biber sosları ile salata ve yemeklerimize lezzet katıyoruz. İçli köfte ve peksimet ile sunumlarımıza renk katıyoruz. Hijyen ve kaliteden ödün vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.” Şeklinde konuştu.

     İşletmeci Paslanmaz, süreç içinde dilim pizza hizmeti vermeye de başlayacaklarını sözlerine ekledi.

 

 


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR