GÜNDEM

Mardin OSB’de Yardımların Arkası Kesilmiyor

Mardin Organize Sanayi Bölgesinden, deprem bölgesine tır filoları ile yardım gönderiliyor

 Mardin OSB’de Yardımların Arkası Kesilmiyor
09-02-2023 21:57
10-02-2023 08:30
MARDİN

       Mardin Organize sanayi Bölgesi Başkan Vekil Nasır Duyan, sanayici ve iş insanlarının yardım göndermede adeta yarıştıkların söyledi.

      OSB Başkan Vekili Duyan, bu güne kadar 500 ton un, 200 ton makarna, 150 ton bulgur, 4 tır çocuk bezi,4 tır top kek, 4 tır su, binlerce battaniye, elektrikli ısıtıcı ve giyim eşyasının deprem bölgesindeki koordinasyon dağıtım merkezlerine ulaştırıldığını söyledi. Yarımların devam edeceğini belirten Duyan “ Sanayicilerimiz ve iş insanlarımız, yarım göndermede adeta yarışıyor. Bugünün birlik ve beraberlik günü olduğunu idrak etmenin en güzel örneği sergileniyor. Ülke ve bölge genelinde herkes nasıl yardım edebilirim sorumluluğunu gösteriyor. Her insanımız kendi imkânları ölçüsünde  yardım etmek istiyor. Acımız büyük, yaramız büyük. Bu acıyı, bu üzüntüyü kenetlenerek, kaynaşarak hafifletebiliriz” şeklinde konuştu.

          Evini Depremzedelere Tahsis etti

Mardin Sanayici ve İşadmaları Derneği (MARSİAD) Başkanı ve OSB Başkan Vekili Nasır Duyan Deprem Bölgesinden gelen 15 kişiye ise evini tahsis ettiği öğrenildi. Evinde misafir ettiği depremzedelerin yiyecek ihtiyaçlarını da karşılayan Duyan, bu konudaki sorularımızı, herkesin yapması gerekeni yaptığını, detaylara girmeye gerek duymadığını söyledi.


Editor : Mehmet ÇELİK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR