GÜNDEM

Mardin Şehidini Uğurladı

12 Nisan´da Mardin´e Gelen Kültür Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş´un Güvenliği İçin Nöbet Bekleyen Özel Harekat Polis Memuru Kubilay Karaman Ziraat Bankası çatısından düşürerek ağır yaralanmıştı.

Mardin Şehidini Uğurladı
25-04-2018 19:48

     Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş´un  12 Nisan´da   Mardin´e yaptığı ziyaret sırasında,  Mardin Ziraat bankası çatısı üzerinde görevi başındayken  iki kattan düşen  (28)  Özel harekat polis memuru  Kubilay Kahraman ağır yaralanmıştı. Mardin Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alınan Kahraman tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

         Özel harekat şubesi Müdürlüğü önünde yapılan cenaze törenine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Mardin Tugay komutanı Tuğgeneral Altan Er, Cumhuriyet başsavcısı Tolğahan  Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, şehit polis memurunun babası Vedat Karaman, Annesi Ayten Karaman ve kardeşleri ile yakınları, Mardin Müftüsü İsmail Çiçek, Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, İlçe kaymakamları ve belediye başkanları, Meslektaşları ve  vatandaşlar katıldı.

           Mardin Valisi, Tugay Komutanı ve Cumhuriyet Başsavcısı şehidin anne ve basası ile kardeşlerine baş sağlığı dilerken teselli etmeye çalıştılar. Şehidin cenazesi  meslektaşları ve vatandaşlar tarafından memleketine uğurlandı.

 



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR