GÜNDEM

Mardin Valisi Koçak:

- ´´Devlet, vatandaşın ayağının altında topraktır. Vatandaşın huzurunu bozmak için dışarıdan gelen her türlü etkiye karşı da balyoz gibidir´´

Mardin Valisi Koçak:
17-10-2015 00:10

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, ´´Devlet ,vatandaşın ayağının altında topraktır. Vatandaşın huzurunu bozmak için dışarıdan gelen her türlü etkiye karşı da balyoz gibidir´´ dedi.

Mardin´de bir otelde muhtarlarla bir araya gelen Vali Koçak, muhtarların, devlet hizmetinin vatandaşa ulaşmasında aracılık ettiğini, kamu güvenliğinin yürütülmesinde en önemli unsurlardan biri olduğunu anlattı.

Kamu düzeninin önemine değinen Koçak, ´´Devlet, vatandaşın ayağının altında topraktır. Vatandaşın huzurunu bozmak için dışarıdan gelen her türlü etkiye karşı da balyoz gibidir. Vatandaşın ayağının altındaki toprak olmaya devam edeceğiz´´ ifadelerini kullandı.

Vali Koçak, seçimlerde halkın hür iradesinin hiçbir etkiye maruz kalmadan sandığa yansımasını sağlayacak güvenlik tedbirlerinin alınacağını, bu konuda muhtarlardan da destek istediklerini söyledi.

Türkiye´nin büyük bir devlet olduğunu, Türkiye´ye saldıran ve bütünlüğünü bozmaya çalışan uluslararası destekli terör örgütlerinin bulunduğunu dile getiren Koçak, ´´Meyveli ağaç taşlanır. Ama yaşanan sıkıntılar çok sürmeyecek. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, sorunlarımızı aşarız´´ diye konuştu.

Koçak, Mardin´in, Türkiye´nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu hatırlatarak, bu huzurun bozulmasına izin vermeyeceklerini kaydetti.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ile diğer yetkililer katıldı.



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR