SAĞLIK

Mardin'de Sağlık Kahramanları Fotoğraf Sergisi

Vali Demirtaş, Mardin'de Covid-19 ile mücadele ve kahraman sağlık çalışanları fotoğraf sergini açılışını yaptı.

Mardin'de  Sağlık Kahramanları Fotoğraf Sergisi
21-01-2021 09:49

Mardin Devlet Hastanesi Pandemi Bölümünde çalışan Doktor ve Hemşirelerin çalışmalarını yansıtan bir fotoğraf sergisi açıldı. 42 fotoğraftan oluşan ve Devlet Hastanesi Poliklinikler bölümünde açılan sergiyi Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, il sağlık Müdürü Uz. Dr. Saffet Yavuz ve Hastane İdaresiyle sağlık çalışanları gezdi. Sergi hasta sahiplerinin de ilgi odağı oldu""

Sağlık çalışanlarının, bu zor günlerde kahramanca mücadelelerini geleceğe taşımak ve karşılaşılan zorlukları gözler önüne sermeyi hedefleyen sergideki fotoğraflar katalog haline getirildi..

Mardin Valisi Sergiyi gezdikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Sergisi anlamlı bulduğunu dike getiren Vali Demirtaş, “Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi Mardin’de de pandemiyle mücadelede gerçekten sağlık teşkilatımızın çok büyük fedakarlıkları oldu. Bugün de geçmişte yaptıkları fedakarlıkları fotoğraflamışlar. İnşallah bunları belki 50 sene 100 sene sonra görme imkanımız olacak. Bu çalışmalarından dolayı sağlık teşkilatına gerçekten çok teşekkür ediyorum. Yürekten teşekkür ediyorum. Mardin halkı adına, Devletimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah memleketimizde bir daha böyle şeylerle karşılaşmayız. Tedbirleri zaten devletimiz çok güzel bir şekilde alıyor. Aşılama süreci şu an devam ediyor çok hızlı bir şekilde. Maske dağıtımı devam ediyor çok hızlı bir şekilde. İnşallah ben tüm vatandaşlarımızın bu maske kurallarına, mesafe kurallarına ve hijyen konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyorum. Kesinlikle bu işte bir gevşeme yok. Bu işi aynı titizlikle devam ettireceğiz” dedi.

"" Vali Demirtaş, sergideki fotoğrafları çeken Fotoğraf Sanatçısı Mustafa kılıç ile serginin mimarlarından İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Erol’a günün anlam ve önemine ilişkin birer plaket verdi



Editor : HaberPanelim.com
TÜRKİYE GÜNDEMİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR